2777
2789
عنوان

خانومی که از خودش (بدنش) تعریف میکنه پیک میه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
نمیگه خوشبحالت تو بغل جا نمیشی؟ من شوهرم نمیزاره از بغلش تکون بخورم😂اتقاقا قد بلند یه مزیته اما ای ...

اتفاقا میگه شوهرم بغلم میکنه پاشو میندازه دورم کمر درد میگیرم😂😂

دقیقا دیدی به سینه های کوچیک میگن سینه های سلطتنتی😂منم سینم کوچیکه ولی همیشه ناراضیم و مسخره میکنم. بیخودی از خودم تعریف نمیکنم😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خدایی تاپیکات همه در مورد قیافه چرا اینقدر درگیری

یکی از دلایلش مقایسه های همین خانمه که اعتماد به نفس منو به صفر رسوندن

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
میگم که عزیزم من عمم دقیقا عین چیزاییه که تو میگی😁

اره از این مدلا زیاد دیدم. ولی خب این چیزایی که تعریف کردم زیاده رویه و بیشتر مسخره به نظر میاد

اتفاقا میگه شوهرم بغلم میکنه پاشو میندازه دورم کمر درد میگیرم😂😂دقیقا دیدی به سینه های کوچیک میگن س ...

من باشم میگم عزیزم یه دکتر ارتوپد مراجعه کن اینقدر همجات داغونه😂

میگم که اینجور افراد با له کردن اعتناد به نفس بقیه سعی میکنن اعتماد به نفس خودشونو بالا ببرن

من باشم میگم عزیزم یه دکتر ارتوپد مراجعه کن اینقدر همجات داغونه😂میگم که اینجور افراد با له کردن اعت ...

اره. کلا بعضی خانوما هم هستن شعی میکنن با ضعیفرنشون دادن خودشون مردشون رو جذب کنن

یکی از دلایلش مقایسه های همین خانمه که اعتماد به نفس منو به صفر رسوندن

مگه بهش خوشگلی بدهکاری 

هر چی گفت بزن تو پرش بابا 

ببین یه تکنیکی بهت یاد بدم خیلی جوابه 

وقتی شبیه این حرفا رو زد بگو چی گفتی؟ یعنی انقدر بی اهمیته که نشنیدم

اگه حرفش رو تکرار کرد با حالت کاملا بی تفاوت بگو آهان

دو سه بار که این کار رو کنی میفهمه دیگه کاسب نیست دکونش رو میبره جای دیگر 

اتفاقا میگه شوهرم بغلم میکنه پاشو میندازه دورم کمر درد میگیرم😂😂دقیقا دیدی به سینه های کوچیک میگن س ...

میگم پس من چقدر سلطنتی پسندم🤣🤣🤣نگو از نژاد سلطنتی هام چون سینه های منم کوچیکه🤣🤣🤣

مگه بهش خوشگلی بدهکاری هر چی گفت بزن تو پرش بابا ببین یه تکنیکی بهت یاد بدم خیلی جوابه وقتی شبیه این ...

مستقیم نمیگه که من بخوام جوابشو بدم.توی جملاتش یه اشاره به یکی از ویژگی های من میکنه و بعد یکم از خودش تعریف میکنه. اصلا حوصله درگیری باهاشو ندارم.

میگم پس من چقدر سلطنتی پسندم🤣🤣🤣نگو از نژاد سلطنتی هام چون سینه های منم کوچیکه🤣🤣🤣

منم دوس دارم که کوچیکه ولی کاش یکم بزرگتر بود😂