2777
2789
عنوان

خانومی که از خودش (بدنش) تعریف میکنه پیک میه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
تو چرا تو همه تاپیکا میری اینو میگی قشنگ مشکلتو بگو درددل کن

اخه دردودل ارومم نمیکنه 

من دلمفقط مرگ میخاد 😔😔😔.   ولی خپدم جرات خودکشی ندارم 

میگن شاید دعای یکی گرفت خدا خودش مرگم داد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=364083546]مقایسه مستقیم نمیکنه ولی مثلا میاد میگه خوشبحالت مچ دستت پره. من مچ دستام خیلی ظریفه اصلا جون نداره ...[/QUOTE

بنظرم همزمان و زیر پوستی میخاد بگه تو چاقی 😂😂😂و من لاغر و استخونی 

وقتی اینجور گفت بگو اره اتفاقا چن نفر گفتنمچ دستا فلانی عین اسکلته 😂😂😂😂😂تا  دفعه دیگه نیاد الکی از خودش تعریف کنه

فکر کنم جاریشهجاری منم همینه حالا اندازه خرس گریزلیه ها🤣

نه بابا من مجردم. از نزدیکانمه اتفاقا‌.‌ همیشه که قرار نیست همچین آدمایی بین فامیلای شوهرمون باشن. تو هانواده های خودمونن زیادن به مراتب بدتر😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
[QUOTE=364083546]مقایسه مستقیم نمیکنه ولی مثلا میاد میگه خوشبحالت مچ دستت پره. من مچ دستام خیلی ظریف ...

بابا لاغر نیست. من از اون لاغر ترم ولی قدم بلندتره اینم یه مقایسه رییز میکنه

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.

دیگه مقایسه از این درشت تر 😂

معاشرت با همچین افرادی عصبیم میکنه واقعیت 

جوری عیبای خودشونو میچرخونن و حسن های بقیه رو پایمال میکنن که انگار اسمون سوراخ شده اینا افتادن پایین

دیگه مقایسه از این درشت تر 😂معاشرت با همچین افرادی عصبیم میکنه واقعیت جوری عیبای خودشونو میچرخونن و ...

دختر خوشگلیم هست اتفاقا منتهی یکم... 

اره دقیقا. متاسفانه نمیشه قطع رابطه کرد از نزدیکانمه.

نمیگه خوشبحالت  تو بغل جا نمیشی؟ من شوهرم نمیزاره از بغلش تکون بخورم😂

اتقاقا قد بلند یه مزیته اما اینجور افراد میخان بگن  نه ایراد هس صرفا چون من قدم بلند نیست 

یکی رو داشتیم ما همین جمله رو به میگفت 

میگفت خوش بحالت قدت بلنده تو بغل جا نمیشی من قدم کوچولو ریز و میزم صبح تا شب شوهرم بغلم میکنه به هیچکار نمیرسم😐😂

دختر خوشگلیم هست اتفاقا منتهی یکم... اره دقیقا. متاسفانه نمیشه قطع رابطه کرد از نزدیکانمه.

من پای اینجور افرادو از زندگیم قطع کردم خوشبختانه😂

البته تو فامیلای خودمن 😁😁😁😁

فامیلای همسرم تو این موارد خوبن خداروشکر 

یا جاریشه یا زنداداش یا زندایی فقط اینان که سعی دارن با صفات مرخرف بزتریشونو ثابت کنن😂

وای🤣🤣🤣 نه بخدا من عمم الان ۲۷ ساله هربار مامانمو میبینه میشینه همین حرفارو میزنه