2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکند

206 بازدید | 32 پست

سلام دوستان.من چند ماهه با شخصی تو رابطم قبلا هم تاپیک راجع بهش زدم..امردز از ظهر تا الان به بهانه انجام کارای عقب افتاده شغلیش نبود البته مدام پیامهام و زنگامو جواب میداد ولی من حس میکنم داره بهم خیانت میکنه چون اغلب پنج شنبه ها یه بهانه ی برا پیچوندن درست میکنه ...حالام باهاش دعوا راه انداختم که چرا دیر وقت بعداینهمه ساعت اومدی سراغ من .ودعوتش به شام رو قبول نکردم به بهانه اینکه دیرقته و خابم میاد ولی دلیلش شک به خیانتش بود اوتم با هام قهر کرد و‌...

نظرتون چیه؟ بنظر شما م داره پنج شنبه ها خیانت میکنه؟

احساس نمیکنی شکاکی؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چون این الگو رفتارش همه پنج شنبه ها عصر داره تکرار میشه

اگه چیزی اذیتت میکنه بیان کن معمولا افرادی که خیانت میکنن دلیلی برای قانع کردنت ندارن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

نه چون این الگو رفتارش همه پنج شنبه ها عصر داره تکرار میشه

خب دوتا انسان بزرگ هستید باهم صحبت کنید ازش بپرس و بگو این موضوع دلیل ناراحتی من شده بیا صحبت کنیم و حلش کنیم تا بتونیم رابطمونو بهتر کنیم

اگه چیزی اذیتت میکنه بیان کن معمولا افرادی که خیانت میکنن دلیلی برای قانع کردنت ندارن

اخه یه جوری رفتار میکنه که من دهنم بسته شه مثلا امشب بطرز وحشتناکی قهر کرد تقرییا کات شد

اخه یه جوری رفتار میکنه که من دهنم بسته شه مثلا امشب بطرز وحشتناکی قهر کرد تقرییا کات شد

افرادی که فرار میکنن و توضیح نمیدن یه خطایی کردن حتما

خب دوتا انسان بزرگ هستید باهم صحبت کنید ازش بپرس و بگو این موضوع دلیل ناراحتی من شده بیا صحبت کنیم و ...

رفتارش و برخوردش با ناراحتی من مانع هر گفتگوی شفافی میشه