آثار صادق هدایت رو زمانی که خیلی جوونتر و پر شورتر بودم میخوندم. البته همین چند وقت پیش هم کتاب رباعیات خیام رو که صادق هدایت جمع آوری کرده بود خوندم. اینکه فقط نویسنده نبوده و به چشم یه محقق و پژوهشگر هم میشه بهش نگاه کرد، نشون میده از سطح سواد،آگاهی و دانش بالایی برخوردار بوده. به نظر من این آدم جلوتر از زمانهی خودش بود و به همین دلیل رنگ آثارش به تیرگی میزده؛ چون وقتی تو با دیگران متفاوت باشی و افکارت با بقیه خیلی فرق داشته باشه و نتونی به راحتی این افکار رو با کسی در میون بذاری، صد در صد احساس نا امیدی میکنی و اگه بخوای زبانی برای برقراری ارتباط با دیگران داشته باشی و اون زبان، نوشتن باشه، بدون شک نوع نوشتنت نا امیدانه و سیاهه. ممکنه خیلی چیزها رو در نوشتههات زیر سؤال ببری، به تمسخر بگیری و انکار کنی و البته مجبوری به شیوهای بنویسی که رمزآلود و پر کنایه باشه تا احیانا دچار دردسر نشی و فکر میکنم به دلیل تفکراتش به این نویسنده کم پرداخته شده و کم ازش گفته شده( هر چند به سایر نویسندههای بزرگمون هم چندان پرداخته نشده)
تا جایی که میدونم آثارش توی نت قابل دانلود هستن. همین چند روز پیش دوباره رفتم سراغ بوف کور و پیش پی دی افش رو پیدا کردم. کانالهای تلگرامی برای دانلود کتاب هم زیادن. خواستین از چند تا ازشون اینجا اسم میبرم.