2777
2789
عنوان

کسی کتاب های صادق هدایت خونده مثلا بووف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

آثار صادق هدایت رو زمانی که خیلی جوونتر و پر شورتر بودم می‌خوندم. البته همین چند وقت پیش هم کتاب رباعیات خیام رو که صادق هدایت جمع آوری کرده بود خوندم. اینکه فقط نویسنده نبوده و به چشم یه محقق و پژوهشگر هم میشه بهش نگاه کرد، نشون میده از سطح سواد،آگاهی و دانش بالایی برخوردار بوده. به نظر من این آدم جلوتر از زمانه‌ی خودش بود و به همین دلیل رنگ آثارش به تیرگی میزده؛ چون وقتی تو با دیگران متفاوت باشی و افکارت با بقیه خیلی فرق داشته باشه و نتونی به راحتی این افکار رو با کسی در میون بذاری، صد در صد احساس نا امیدی می‌کنی و اگه بخوای زبانی برای برقراری ارتباط با دیگران داشته باشی و اون زبان، نوشتن باشه، بدون شک نوع نوشتنت نا امیدانه و سیاهه. ممکنه خیلی چیزها رو در نوشته‌هات زیر سؤال ببری، به تمسخر بگیری و انکار کنی و البته مجبوری به شیوه‌ای بنویسی که رمزآلود و پر کنایه باشه تا احیانا دچار دردسر نشی و  فکر می‌کنم به دلیل تفکراتش به این نویسنده کم پرداخته شده و کم ازش گفته شده( هر چند به سایر نویسنده‌های بزرگمون هم چندان پرداخته نشده) 

تا جایی که می‌دونم آثارش توی نت قابل دانلود هستن. همین چند روز پیش دوباره رفتم سراغ بوف کور و پیش پی دی افش رو پیدا کردم. کانال‌های تلگرامی برای دانلود کتاب هم زیادن‌. خواستین از چند تا ازشون اینجا اسم میبرم. 

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم، انشاالله کادو خدا براتون سعادت، سلامت خوشلختی و عاقبت بخیری باشه👐

🙏🌷

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``