2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 108184 بازدید | 1059 پست
هرسه تاشون گفت هم داییم هم بابام هم خودم زن بچه داشتیم

اگه تو گذشته زن نداشته پس تورو دیده ولی چون کامل یادش نمیاد نمیدونه کیا بودن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش واقعاً بشه کسایی که از دست دادیم اون دنیا ببینیم....

می‌بینیم 

حتی اگه واسه کسی که نمی‌شناسیم یه صلوات بفرستیم وقتی مردیم میان به استقبالمون و تشکر میکنن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بنظرم چون میترسه 

خصوصا از مرگ 

و ذهنشو درگیر کرده 

شب خواب میبینه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

اسی از لحاظ مالی چجوری این مدتو طی کردی شغل شوهرت چی بود

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مرسی فداتشم 😔🙏اره خوب شدن. روز ب روز. داره بهتر میشه . فقط مونده مغزش ک برگرده ب حالت عادی

عزیزم ان شاالله هرچه زودتر حال همسرت خوب بشه من همونم که گفتم داروی اعصاب نده ببین همه دارن میگن زمان میبره تامغزش به حالت قبل برگرده من واقعانگرانم داروی اعصاب آسیب بزنه به مغزش صبوری کن تا بدن خودش بازسازی کنه ان شاءالله راه برات آسون بشه به حق امام زمان

رمان نویس خوبی میشیچرا باور میکنید این تاپیکارو😂😂

من باور می کنم 

اسی شوهرت زندگی اش دوگانه شده 

برو سر خاک همون شهید به خدا و شهید بگو اگه شوهرم به من بخشیدین پس دیگه اون دنیا رو فراموش کنه تا زنده هستیم با من باشه .. به جایگاهش اون دنیا توجه نکنه 

اون دنیا باشد واسه همونجا 

شما هم ببخشش تا زندگی اش توی این دنیا ثابت بشه 

یک جوری حالت.. بین دو دنیا قرار گرفته 

بذار پيش خودت تا وقتی که زنده است دلش آروم باشد 

اسی اینکه شما نبخشیدیش فکر می کنم 

حالت عذاب وجدان داره.. ترس از زندگی کردن چه در این دنیا و چه در آخرت داره 

شما شوهر ات ببخش .. انشاالله خدا برات جبران می کند مطمئن باشید.. ببخشید دل حضرت مهدی علیه السلام شاد می کنی

ببین ی آزمایش کلی ببر بده چیزی تو بدنش کم نباشه اگه اوکی بود ببر از سرش دوباره عکس اینا بگیرن تهش چیزی نبود ببر پیش روانپزشک تا دارو بگیره حالش بهتر میشه حتما ولی ببرش

اقا؟😂بعضیاشون هنو شاششون کف نکرده فک نکن بیس ب بالان

فقط کافیه متوجه بشن طرف جداشده یادرحال جداییه یاتوزندکیش مشگل داره مثل سیل سرازیر می شن سرت حالااین جورمواقع آقایون زن نما هم مشخص می شن چندتایی ام ازاونادرخواست دادن منم معلق نگهشون داشتم دیگه نتونن درخواست بدن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مگه مراجع چیزی سر در میارن.مراجع هیچی نمیدونن اینو تو کلتون کنید.اگرم چیزی گفتن از اون دنیا همش الکی ...

نه مشخصه سر در نمیارن

کسی که درس پزشکی خونده از پزشکی سر در میاره مگه؟

کسی که فنی خونده مگه از فنی چیزی میدونه؟

مراجع هم که هم تخصص دارن تو مسائل دینی هم شرایطش رو دارن، سر در نمیارن که!

این شمایید که از هر چیزی سر در میارید و اجازه اظهار نظر درباره هرکسی به هرنحوی به خودتون میدید اونم دستوری!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
آقای به ظاهرمحترمی که الان تواین تاپیک آنلاینی ودرخواست دوستی دادی بهم واقعا متاسفم برای شخصیتت وفره ...

میتونید اسکرینشو بدید نینی یار ببینه

منم دفعه پیش همین کارو کردم. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀