2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 122183 بازدید | 1164 پست
تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

خداشفاشون بده عزیزم.پدرمنم ضربه مغزی شده بودامااندام حیاتیش زنده بود وقتی رسیدم بالاسرش دکتر گفت سریع بروپیشش تارسیدم تقریبا یک ربع طاقت آوردولی بعدیه کله ش وازدست دادمدکتراگفتن منتظربوده اماانتظارش ازبین رفت وتابقیه اعضاازبین نرفتن ببرینش برای اهدا خیلی روزتلخی لودیه لوله بزرگ داخل سرش بود...اگرضریب هوشیه همسرت اومده بالاوحرف زده ضربه مغزیش شدیدنبوده الهی شکراماسعی کن خیلی بالاسرش حرف نزنی بیشتر ارتباط لمسی بگیرمثلا دستاشونازکن تاارامش پیدا کنه اینجوری استرسش کمتر میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونش برم من بهش میگم معجزه انقدر ازش معجزه دیدم

نوشتین برای حاحتهای بزرگ ، چجوریه خوندنش یکبار بخونیم ؟یا تعداد مشخصی باید خونده بشه؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
الحمدلله که سالم مونده ولی الله شفاش داده عزیزم 🥲

یعده همش همین رو میگید مگه برنامه زندگی پس از زندگی رو ندیدید؟خب ایشون واسطه شفا شدن باعث شدن طرف برگرده این دنیا

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
آدم وقتی می‌ره کما اون دنیا رو هم میبنه زندگی پس از زندگی رو اگه دیده باشین خیلیا از کما برگشته از ا ...

شوهرت ضربه بدی یه مغزش خورده به مرور این چیزایی رو که میگه که اثرات دارو هاو ضربه هستش رو کمتر میگه ازشون 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چجوریه به منم بگو🥲

یه زنی رفته بودکما بعد گفته بود که وقتی تودنیابودم دعای معراح هرروز میخوندم برای مادره بیمارم. بعد اوایلشو دوخط اینا حفظ بود وقتی توعالم اخرت اون دوخطی که حفظ بود خوند بهش فرصت دادن برگرده به دنیاـ

بعد گفتن وقتی رفتی دنیا مردمو ازفضیلتـــــ این دعــا باخبر کن. 🍃دعای معـــــراااااج🍃

که مـــــرده رو زنده کرد

عمر دوباره گرفت💝🍃🍃

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
یعده همش همین رو میگید مگه برنامه زندگی پس از زندگی رو ندیدید؟خب ایشون واسطه شفا شدن باعث شدن طرف بر ...

😐😐انسان به واسطه نیاز داره خدا هم به واسطه نیاز داره؟؟؟خدا زیر زمین هم باشی میشنوه تو اسمونم باشی میشنوه هیچ واسطه ای هم نیاز نداره

شوهر منم تو کما بود، طول میکشه، شوهرم یه رفتارای عجیب دیگه داشت، فقط راهش زمان هست، کمه کم یکسال باید بگذره، توی طول زمان کم کم بهترم میشن، فقط زمان باید بگذره

البته ما واسه اطمینان دکتر مغزو اعصابم بردیم، گفت فقط باید زمان بگذره، وگرنه میتونم مثل بعضی دکترا قرص بدم یکسره بخوابه

مرسی دوتا دستش و یه پاش و کتفش پلاتینه تو حادثه مچ دست چپش فلج شد دوتا دکتر نا امیدم کردن گفتن فلج ش ...

از این شفاش چیزی نمیگه که اون دنیا چیزی دیده یانه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)