2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 41521 بازدید | 583 پست
ناراحت نشی ولی رفتنیه

آدم هر حرفي رو نمیزنه شما مگه از پیش خدا اومدی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سال ۴۰۲ خودکشی کردم و به طور معجزه آسایی زنده بودم تا مدت ها خواب های عذاب آدما رو میدیدم اون دنی ...

شما اون دنیارودیدید؟ اذیت شدید وقتی روحتون برگشت؟

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
بنظرت چیزی از اون دنیا دیده ؟؟بنظرم کسی اگه چیزی از اون دنیا ببینه سمت خودکشی نمیره بخاطر خودکشی ببر ...

می دونی پدر مادر وخواهرش ونامزدشم تواون تصادف می میرن همه فقط این زنده می مونه دیگه کسی ازخانوادش تواین دنیا نیستن فک کنم دلیل افسردگی وخودکشیش به خاطر این بوده من یه خورده افسردگی توش می دیدم ولی خودکشیش ونمی دونستم توتحقیقات اولیه نگفته بودن بعدنامزدی تازه داداشم یه باره دیگه رفت تحقیق دیروز گفتن که ۲بار خودکشی کرده این پسره حالا مام در شرف عقدیم داداشامم می گن نه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

یاعلی اصغر... عزیزم با اقای موزون درمیون بذار

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خداکنه گوش کنه استارتر

انشاله گوش میکنه 

خدایی من شوهرم تصادف کرد باور کن با اینکه ازش دلخور بودم دل خوشی نداشتم ولی خدا شاهده خودمو گم کرده بودم  تنها بودم کسی نبود کمکم کنه حال من بدتر بود همه چی از یادم رفته بود خدا کمکشون بکنه   

شما اون دنیارودیدید؟ اذیت شدید وقتی روحتون برگشت؟

من هیچی از بهشتی که میگن ندیدم فقط عذاب بود ،آدم هایی که هیچوقت ندیده بودمشون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

از کجا میدونی علی اصغر شفاش داد ؟

یکی از اهالی روستاشون یه مرد 

یه آدم ساده دل پاک هستش شوهرم همکارش بود از بس غصه میخورد بابت شوهر من شب خواب میبینم ت همون معدن شوهر من یه بچه که بچه برادرشه و چند سال پیش اونم توکما بود و اونم حضرت رقیه شفا داد داشت با یه بچه ای که تو قنداقه یه بچه شیش ماهه خاک بازی می‌کرده بعد همکار شوهر من هی گریه میکردم اون بچه شش ماهه ب حرف میاد میگه چطوری میگه همکارم کماس گفتن میمیره بهش میگه برو ب مادر اون بچه بگو من بالاسرشم بگو من شفاش دادم غصش نباشه فقط ب مادرش بگو به عدد سن من شش تا کیسه برنج بده تو خرج رضا فلانی 

واقعا هم خبر داشت که شهادت حضرت ام البنین اون طرف خرج داره 

خرج مال اونیه که پسرش حضرت رقیه شفا داد از اون سال شهادت حضرت ام البنین خرج میده همش فقط اینو گفت شوهر من از اون روز ب بعد کم ضریب هوشش اومد بالاتر معجزه شد 

دستشم ک میگفتن فلجه به یه شهید بعد روستای شوهرم اعتقاد آوردیم شهید عبدی بردینش سر خاک همون بعد چند روز معجزه شد واقعا این شهید تمام خواسته هامون رو داره میده😭

من نمی‌فهمم آدما چرا از کما برمی‌گردن آخه

خدا حال میده میبرتت باز تو برمی‌گردی که چی آخه

به نظر من که البته ذهن خیلی سالمیم ندارم باید واداد بذار حال کنه مگه گریه چشه اخه

می دونی پدر مادر وخواهرش ونامزدشم تواون تصادف می میرن همه فقط این زنده می مونه دیگه کسی ازخانوادش تو ...

ای وای اینجور که خیلی سخته براش 

خدا کمکش کنه والا 

مشاوره برین با هم ببین اون چی میگه