2777
2789
عنوان

من با ی پسر دانشجوی پزشکی تو بیمارستان قدم میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 80 پست
خانم قصدم توهین نیست ،ولی تمام تایپکهای شما فقط در مورد پسرهای دانشگاه ،واقعا برای کسی که چندی یا چن ...

میشه اینطوری هم نگاه کرد چون ی بار ازدواج شکست خورده داره دوست داره دوباره ازدواج کنه البته از نوع موفقش 

شاید خونوادش اذیتش میکنن خوب ی کسی که قبلا ازدواج کرده دوباره نمیتونه برگرده پیش خونوادش خیلیا اینطوری میشن 

دعا میکنم زودتر خوشبخت بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چه شغل آزادی ؟بعدشم تحصیلات و پرستیژ مهم تره والا بله نزول خور هم پولداره پزشک شدن مگه راحته ؟

بعدم کی گفته که شغل ازاد پرستیژ نداره؟؟؟ کی گفته شغل ازاد سواد و تحصیل ندارن؟؟؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم خیلی خودتو درگیر پزشکان کردی😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

عه نه بابا آره راس میگی

ببین عزبزم خودت دورت همه بیکارو بیسوادن فکر نکن بقیه هم مثل خودتن😎 هیچ نیازی به اثبات حرفام ندارم یه سر بیا شهرمون با اسم و ادرس بهت میگم برو ببین و نصبتشون رو با من بپرس 😎 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

باشه ملکه تو راس میگی 😁

قطعا من راست میگم !!

قطعا من راست میگم !!

پروفایل خودتی عزیزم؟ 

چقدر زیبا

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

کاری ندارم ولی😅 ...خیلی سطح و لوِلت پایینه که با دیدن یه دانشجویی پزشکی ذوق زده میشی و توهم میزنی ک ...

بله موافقم .ولی وجه اجتماعی یک پزشک توی ایران خیلی بالاتره تا یک فردموفق در شغل آزاد .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

پروفایل خودتی عزیزم؟ چقدر زیبا

نه عزیزم من نیستم ولی تقریبا از لحاظ قد و هیکل و چهره مشابه هستم باهاش🥰 فقط قد من یکم بلند تره