kipmbxfgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 41 عنوان بنظرتون برای عروسی اشنای دور اورال بخرم یا شومیز دکلته مجلسی با شلوار 168 بازدید | 15 پست سلام من چند وقت دیگه عروسی پسرپسردایی پدرم هست و رفت و امدی هم نداریم ولی دعوتمونکردن بنظرتون لباس چی بپوشم مناسبه ؟ اورال بخرم یا شومیز دکلته مجلسی با شلوار ؟ تالار هم عروسی برگزار میشه .۱۷ سالمه لطفا راهنمایی کنین امروز | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 12051 بستگی داره شومیز دکلته چه شکلی باشه؟اندامت هم مهمهمیتونی یه نمونه از شومیز دکلته ای که مد نظرته از گوگل پیدا کنی؟ولی در کل اورال بهتره برای عروسی هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم. ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
kipmbxfgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 41 بستگی داره شومیز دکلته چه شکلی باشه؟اندامت هم مهمهمیتونی یه نمونه از شومیز دکلته ای که مد نظرته از گ ... بدنم درشته کلا به خصوص بالاتنه ی درشتی دارم الان میزارم
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 12051 بدنم درشته کلا به خصوص بالاتنه ی درشتی دارم الان میزارم پس اورال بپوش هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم. ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
kipmbxfgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 41 یه چیزی تو مایه ی مدلای بالا با یه شلوار نیم بگ یا راسته پارچه ای سفید یا کرمی
kipmbxfgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 41 پس اورال بپوش ببخشین خیلی سوال میپرسم 🤦♀️قیمت اورال تقریبا چقدره اطلاع دارین ؟؟
kipmbxfgv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 41 اورال مناسبتره شما از قیمت اورال اطلاع دارین که حدودا چه قیمته ؟
1382elisa عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2648 شما از قیمت اورال اطلاع دارین که حدودا چه قیمته ؟ بالایه ی تومنن
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 12051 ببخشین خیلی سوال میپرسم 🤦♀️قیمت اورال تقریبا چقدره اطلاع دارین ؟؟ عزیزم چرا عذر خواهی میکنی ❤️ببین بستگی داره از کجا خرید کنیفکر نکنم زیر ۶۰۰ پیدا کنی چیزیالبته اگه انلاین شاپ ها و باسلام رو بگردی خیلی قیمت مناسب گیرت میادحضوری بری خرید ۸۰۰ به بالا فکر میکنم هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم. ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 12051 یه چیزی تو مایه ی مدلای بالا با یه شلوار نیم بگ یا راسته پارچه ای سفید یا کرمی ببین اینا به درد تولد و ... میخورنمن ندیدم کسی تو عروسی اینطور بپوشه هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم. ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....