2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 159 پست
بله واسه شماس واسه ابروی شماس بعدشم فک و فامیلی دوستی نباشن تو عروسی اصلا عروسی تشکیل میشه؟پس همون ش ...

وآسه آبروی خودشه ک پس فردا نگن یه لباس نداش. واسه آبروی من نیس

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ما دعوتم ک میکنیم از طرف می‌پرسیم حتما میای یا نیچیز عادی هم هستینی طرف توی رودربایستی نمیگه می ...

شما به جای اینکه بپرسی حتما میای یا نه بپرس حتما کادو خوب میاری با نه...

نیت شما از پرسیدن اومدن طرف نیست

بلکه میخوای لیست بنویسی برای مقدار کادو ها

وای چه رسم زشتی مگه برای پول عروسی میگیریم ماحتی توی کارت مینویسیم مراسم پاتختی نداریم حضورتون باعث افتخار ماست

اگه قراره رو پول مردم حساب کنید خب جشن نگیرید خودتون و خونوادتون دورهم بزنید و برقصید

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه
خب ‌‌‌‌‌‌‌‌واسه ما عروسیه...پس ما دو نفر ۵۰۰ بدیم منطقیه خرج عروسی هم درمیاد ولی شما وقتی شام بهتر ب ...

خب وقتی طرف میدونه چ عروسی قراره بیاد پس باید شعور هدیه دادنشم بدونه

وااا چرا چرت میگی عروسی نگیره که شماها و امثال شما کادو نمیخوایین بدین لطفا عروسي دعوت شدی زنگ بزن ب ...

اتفاقا همیشه توی مراسم ها هزینه صاحب مجلس رو در نظر می‌گیریم و زیاد کادو میدیم ولی اینکه شما کسی که وضع مالی خوبی نداره رو دعوت کنین و انتظار داشته باشین دو سه تومن کادو بده اصلا کار درستی نیست و پرروییه

وااا چرا چرت میگی عروسی نگیره که شماها و امثال شما کادو نمیخوایین بدین لطفا عروسي دعوت شدی زنگ بزن ب ...

دقیقا

ما بخاطر همین می‌پرسیم از طرف ک میای یا ن

خب نیادمگ مجبورشون کردن؟

نیاد واسش حرف درست میکنید وای فلانه بیساره ناز میکنه یه درصد درک میکنید ک طرف با عشوه و اداهایی ک من دارم ممکنه پول نداشته باشه؟؟

شما لطفا دعوت میکنی بنویس

خانواده فلانی ورودی تالار نفری ۵۰۰ تومن 

اینجوری ب خواسته هات میرسی

خوب شاید به نسبت فامیل دور و.... حساب میکن 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)