اگه هزینش زیاده خب عروسی نگیرین. ما توی مراسمامون از کسی کادو نمیگیریم. اون هدیه رو از روی لطف میدن با توجه به درآمد و توانشون شاید کسی نداشته باشه که دو سه تومن کادو بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقاخب میخوای پول جمع کنی کلا عروسی نگیر یا دعوت نکنچه زشته اینجوری واقعا😑
والا
خب الان یکیو دعوت میکنی کل خرج میکنه تا بتونه بیاد بعد بیاد اونجام طبق میل شما ۳.۴ تومن بندازه بخاطر اینکه عروس داماد بگن به به بعد زن و شوهر بدبخت تا یکی دوماه عذاب بکشن و قرضایی ک گرفتنو بدن
مگ ۴_۵تومن رو واسه من خرج میکنه؟ اون لباس ک واسشون میمونه
بله واسه شماس واسه ابروی شماس
بعدشم فک و فامیلی دوستی نباشن تو عروسی اصلا عروسی تشکیل میشه؟پس همون شب خاطره انگیز رو مدیون همون فک و فامیل و اشنایی وگرنه تک و تنها با شوهرت برو یجایی عروسیت چیه دیگه
اگه هزینش زیاده خب عروسی نگیرین. ما توی مراسمامون از کسی کادو نمیگیریم. اون هدیه رو از روی لطف میدن ...
دقیقا
من که به خواست خودم هزینه عروسیمو اهدا کردم به بیمارستان محک ولی خواهرم یه عروسی انچنانی گرفت و تو کارت دعوت نوشت به هیچ عنوان کادو نیارید و اگه بیارید دم در ازتون تحویل میگیرن و موقع خروج بهتون پس میدن انقدرم عروسیش عالی بود و به همه خوش گذشت که نگو هیچکسم استرس کادو و اینارو نداشت