2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 159 پست

اگه هزینش زیاده خب عروسی نگیرین. ما توی مراسمامون از کسی کادو‌ نمیگیریم. اون هدیه رو از روی لطف میدن با توجه به درآمد و توانشون شاید کسی نداشته باشه که دو سه تومن کادو بده

نه اصلا هم زشت نیستمونده هدف چی باشههدفتون اگه اینه خب ۲۰۰ م خرج کنم از مردم ۳۰۰ م تیغ بزنم اره میش ...

دقیقا عزیزم

بدون لباس مناسبم نمیشه برن که وگرنه مثل این خانوم میان تاپیک میزنن ابروی منو جلو خانواده همسرم بردن و یه لباس درست نپوشیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاخب میخوای پول جمع کنی کلا عروسی نگیر یا دعوت نکنچه زشته اینجوری واقعا😑

والا 

خب الان یکیو دعوت میکنی کل خرج میکنه تا بتونه بیاد بعد بیاد اونجام طبق میل شما ۳.۴ تومن بندازه بخاطر اینکه عروس داماد بگن به به بعد زن و شوهر بدبخت تا یکی دوماه عذاب بکشن و قرضایی ک گرفتنو بدن

اگه هزینش زیاده خب عروسی نگیرین. ما توی مراسمامون از کسی کادو‌ نمیگیریم. اون هدیه رو از روی لطف میدن ...

دقیقا

من که میگم اگه اینجوریه و میدونین فشار میاد بهتون کلا عروسی نگیرید یا اگه میگیرید فقط کسایی رو دعوت کنید که به قول خودتون بالای یه تومن کادو میدن

دقیقا اونارم بخوای حساب کنی حداقل نفری یه تومن برای صاحب مجلس بدبخت آب میخوره هر کی که شعور داره حدا ...

اگه فشار میاد نیازی نیست عروسی انچنانی بگیرن که پولشو از ملت بگیرن

عروسی برای خودشونه نباید پولشو از بقیه در بیارن همونطور که شما میگید لباس برای خودشونه به عروس داماد ربطی نداره

عروسی هم برای عروس داماده و به مهمان ربطی نداره

خب عزیزم دعوت نکنید منم همینو میگمکسی و دعوت کنید که با کادو و بی کادو عاشقش هستید مثل خواهر و مادر ...

گفتم ما دعوتم ک میکنیم از طرف می‌پرسیم حتما میای یا ن

یچیز عادی هم هست

ینی طرف توی رودربایستی نمیگه میام

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
مگ ۴_۵تومن رو واسه من خرج میکنه؟ اون لباس ک واسشون میمونه

بله واسه شماس واسه ابروی شماس 

بعدشم فک و فامیلی دوستی نباشن تو عروسی اصلا عروسی تشکیل میشه؟پس همون شب خاطره انگیز رو مدیون همون فک و فامیل و اشنایی وگرنه تک و تنها با شوهرت برو یجایی عروسیت چیه دیگه

این واسه ما عروسی نیس، مهمونیه

خب ‌‌‌‌‌‌‌‌واسه ما عروسیه...

پس ما دو نفر ۵۰۰ بدیم منطقیه خرج عروسی هم درمیاد ولی شما وقتی شام بهتر بدن بایدم نفری ۵۰۰ بدین...

بهت گفتم ما عروسیامون ساده س جوریکه به هیچکی فشار نیاد نه اون زوج جوان نه دعوتیا 

والا خب الان یکیو دعوت میکنی کل خرج میکنه تا بتونه بیاد بعد بیاد اونجام طبق میل شما ۳.۴ تومن بندازه ...

دقیقا

اگرم دعوت شنو نیان کلی پشت سرشون حرف میزنن که اینا رفت و امد نمیکنن با کسی

با این اوضاع اقتصادی کسی که نمیتونه برا هر عروسی که میره اینقدر پول بده

خب این عروسی براتون تجربه شد تو عروسی بعدی که ممکنه خواهر برادرتون باشه دعوت نکنید۵۰ تا مهمون دعوت ک ...

خواهر من، از کیفیت غذا شما مطمئن باش😅

گفتم ما پرسی نمیدیم

اگه هزینش زیاده خب عروسی نگیرین. ما توی مراسمامون از کسی کادو‌ نمیگیریم. اون هدیه رو از روی لطف میدن ...

وااا چرا چرت میگی عروسی نگیره که شماها و امثال شما کادو نمیخوایین بدین لطفا عروسي دعوت شدی زنگ بزن بگو من نمیام چه آدمهای پررو یی هستید شماها

‌دقیقا

من که به خواست خودم هزینه عروسیمو اهدا کردم به بیمارستان محک ولی خواهرم یه عروسی انچنانی گرفت و تو کارت دعوت نوشت به هیچ عنوان کادو نیارید و اگه بیارید دم در ازتون تحویل میگیرن و موقع خروج بهتون پس میدن انقدرم عروسیش عالی بود و به همه خوش گذشت که نگو هیچکسم استرس کادو و اینارو نداشت

والا خب الان یکیو دعوت میکنی کل خرج میکنه تا بتونه بیاد بعد بیاد اونجام طبق میل شما ۳.۴ تومن بندازه ...

خب نیاد

مگ مجبورشون کردن؟