2777
2789
عنوان

دستای من در بیست و هفت سالگی

125 بازدید | 18 پست

روزی ۵۰ بار میشورمشون و چون بچه کوچیک دارم نمیتونم کرم آبرسان یا مرطوب کننده بزنم( چون شیر میدم شیر خشک درست میکنم یا بغلش میکنم نمی‌خوام دستام بهش میخوره چرب باشه یا بوی عطر بدن)

مامانا دستای شما هم همینجوری هستن یا نه؟ اینقدر خشک میشن که میسوزن

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دختر ۱۰ ماهه دارم

به آب بزنم و پشت بندش کرم... اصلا نمیتونم بدون‌کرم

هم‌صورتم هم دست

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
عزیزم کرم یا لوسیون بدون بو بخر خب

بدون بو هم باشه باز مواد شیمیایی داره🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دستای منو موقعی که بچه هام کوچیک بودن می‌دیدی ‌ اگزمای شدید داشتم. یه جوری  خشک و زخم میشد که خون میومد با هیچ مرطوب کننده ای خوب نمیشد اخرش رفتم پیش دکتر پوست برام یه پماد ترکیبی نوشت کاملا خوب شد

منم دختر ۱۰ ماهه دارمبه آب بزنم و پشت بندش کرم... اصلا نمیتونم بدون‌کرمهم‌صورتم هم دست

منم همین بودم قبل از بارداریم روزی ۱۰ بار مرطوب کننده میزدم ولی الان نمیشه 

چقدددددررر پوستت خشک شده خب کرم بزن دستکش بپوش سوز نمیزنه دستت؟

چرا گفتم که میسوزن

منم همین بودم قبل از بارداریم روزی ۱۰ بار مرطوب کننده میزدم ولی الان نمیشه

چرا نشه

بزن بابا

طوری نیست

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
موقع شستشوی ظرف و یا لباس از دستکش استفاده کن ب دستتاتم روغن زیتون بزن

موقع شستن که دستکش دارم ولی فقط بخاطر شستن زیاد و کرم نزدن اینجور شدن