2777
2789
عنوان

دستای من در بیست و هفت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست

منم دستم به خاطر شست و شوی زیاد پینه زده بود واسه یکی دو هفته ، الان دستکش استفاده میکنم خدا رو شکر خوب شده ، شما هم یا دستکش استفاده کن یا کمتر به دستت شوینده بزن، به خاطر زمستون هست این حالت بهار که بشه خوب میشه

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
چرا نشهبزن باباطوری نیست

آخه مثلا باید دست کنم تو قوطی شیر خشک با دست کرمی که نمیشه 

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه مثلا باید دست کنم تو قوطی شیر خشک با دست کرمی که نمیشه

دائم ک دستت تو قوطی شیر خشک نیست ک....

بعد اون‌جذب میشه دیگ‌اون‌کرم.

شب بزن، تایمایی ک میدونی شیر نمیخوای درست کنی فاصله بینش...

بعد بویی ک دستت از کرم میگیره، چندساعت نمیمونه ک‌میپره، عطر ک نمیزنی بهش ک اذیت شه. 

اذیت میشی خودت اینطوری...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
خب عزیزم روغن یا کرمی که برا خود بچه میزنی همونو بزن

لوسیون میزنم 

بو‌ عطر میده

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
حیف دستاتهنکن با خودت

راست میگی خودمم نگاه شون میکنم افتضاح شدن