2777
2789
عنوان

امسال

73 بازدید | 13 پست

امسال بدترین سال زندگیم بود دیگه روز مادر کسی رو ندارم که براش کادو بگیرم لحظه به لحظه زندگیم دل تنگشم تحمل خونه ای که سوت و کور شده واقعا سخته

مامانم تنها کسی بود که همیشه منتظرم بود تا برگردم الان دیگه میدونم هیچکس منتظرم نیست 

خوش به حال کسایی که مامانشون رو دارند 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

گریم گرفت براتواقعا نمیدونم چی بگم خدا رحمتش کنه🥺

ممنونم عزیزم خدا همه رفتگان رو رحمت کنه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعیییی منو بگو فقط ۲ هفته مونده بود به عید ۱۴۰۱ مامانم منو تو لباس راهنمایی ندید شاید اگر اون بود من بهترین بود 

سخته بدون اون همیشه سخت میگذره حس عجیبی داره روزای که شب قبلش اومده به خوابم چون دوباره بهم حس داشتنشو یاد آوری میکنه من بعد اون دیگه من نشدم اخلاقم هنوز همونه اما درونم داد میزنه خستم دلتنگشم بدجور کاش بود کاش 

اینطوریم که اگه یکم به نبودش بیشتر فکر کنم دوباره یاد میاد کی بود برام و اشکم در میاد دلم میخاد بگم شاید همیشه گریه نکنم ولی سنگ نیستم🖤😔

خدا مادر گرامیتون رو رحمت کنه 

روحشون در آرامش درکت میکنم 

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

هعیییی منو بگو فقط ۲ هفته مونده بود به عید ۱۴۰۱ مامانم منو تو لباس راهنمایی ندید شاید اگر اون بود من ...

عزیزمم همدردیم خیلی سخته واقعا وقتی مادر می‌ره انگار همه چی با خودش میبره منم همیشه گریه نمیکنم حتی شاید بخندم ولی خب واقعا از ته دل نیست ته دلم همیشه دل تنگشم همیشه خاطره هاش توی ذهنمه خیلی سخته تحمل زندگی بعد این اتفاق اما اونا جاشون خوبه خیلی بهتر از ماست خدا مادر شما رو هم رحمت کنه و روحش شاد باشه 

ولی خب توی وجودت یه حسی عجیبی همیشه داری همیشه اون حس همراهته 🥲

عزیزمم همدردیم خیلی سخته واقعا وقتی مادر می‌ره انگار همه چی با خودش میبره منم همیشه گریه نمیکنم حتی ...

من حالم خوبه بد نیستم 

سال اول خیلی داغون بودم ولی انگار همیشه یه چیزی کمه انگار کمبود دارم بیقرارم دوست دارم به بهونه چیزای مثل امتحان گریه کنم تا حالی شم انگار دلم بحال خودم میسوزه من فقط خودم میدونم که من قبلن نیست رفته من یه حس غریب دارم که تا وقتی مادرم بود نداشتم مادرم با رفتنش فقط خودش نرفت نیمی از وجود منم رفت باهاش آرامش درونم بیخیالیم بچگیم همش رفت ناراحت نیستم ولی نمیتونم شاد زندگی کنم

من حالم خوبه بد نیستم سال اول خیلی داغون بودم ولی انگار همیشه یه چیزی کمه انگار کمبود دارم بیقرارم د ...

من تازه از دست دادم و خیلی گریه میکنم ولی خب توی جمع که باشم میریزم تو خودم یعنی اصلا هیچکی نمیفهمه که من تازه عزیز از دست دادم ولی خب واقعا خیلی سخته خیلی دوست دارم به جایی برسم که اون میخواد هنوزم باورش برام سخته که دیگه کسی نیست بغلم کنه موهامو شونه کنه دیگه مادری نیست من خانواده خوبی نداشتم مامانم تنها پناهم بود بابام که زندانی داداشمم معتاد با خودم گفتم امسال درس میخونم دانشگاه شهر دیگه میرم با مامانم از اینا راحت میشیم اما خب نشد که بشه الانم خیلی ناراحتم تموم جاهای خونه یاد اون میندازه منو فعلا شادی معنی نداره برام واقعا فکر میکنم سخت ترین چیزی که میتونی تجربه کنی همینه که عزیزترین ادم زندگیتو از دست بدی هنوزم باورم نمیشه که خوابم یا بیدارم همش میگم کاش خواب بود تموم میشد لباساشو میبینم گریم میگیره خیلی سخته واقعا احساس میکنم تموم وجودم دل تنگ و به یاد اونه 

من تازه از دست دادم و خیلی گریه میکنم ولی خب توی جمع که باشم میریزم تو خودم یعنی اصلا هیچکی نمیفهمه ...

خیلی درکت میکنم ولی یه چیزی بهت میگم 

مامانت الان نمیخاد تو جا بزنی من واسه غمی که داشتم 

الان امسال اون رشته ای که میخام نمیارم چون مغزم داغون شده بود ولی تو اینکارو نکن تلاش کن 

خیلی درکت میکنم ولی یه چیزی بهت میگم مامانت الان نمیخاد تو جا بزنی من واسه غمی که داشتم الان امسال ا ...

مامانم همیشه میگفت تو تنها امید منی دوست ندارم ناامید بشه ولی خب خودم امید ندارم امسال بتونم قبول بشم 

مامانم همیشه میگفت تو تنها امید منی دوست ندارم ناامید بشه ولی خب خودم امید ندارم امسال بتونم قبول بش ...

مدیتیشن کن 

یه چیزی بگم تو الان نماینده مامانت تو این دنیا هستی قدر خودتو بدون سعی کن بهترین ورژن باشی اگر نماز نمیخونی بخون چون میگن به آدم آرامش میده بدشم این دلتنگی همیشگی نیست مامانت اونجا خوشحاله جاش امنه داره به تو نگاه میکنه بهت سر میزنه همه قراره یه روزی بمیرن بس این دلتنگی همیشگی نیست یه روزی به هم میرسین تا اون روزی جوری باش که سربلندش کنی

مامانم همیشه میگفت تو تنها امید منی دوست ندارم ناامید بشه ولی خب خودم امید ندارم امسال بتونم قبول بش ...

یه سوال دارم من شنبه امتحان دفاعی دارم عیجی نخوندم ۵ تا درسه بنظرت فردا بخونم ۲۰ میشم

مدیتیشن کن یه چیزی بگم تو الان نماینده مامانت تو این دنیا هستی قدر خودتو بدون سعی کن بهترین ورژن باش ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت سعی خودمو میکنم حتما حتی بخاطر اونم که شده به یه جایی برسم خوشحال باشه ممنونم عزیزم 🫂🤍

امیدوارم توهم موفق باشی 

یه سوال دارم من شنبه امتحان دفاعی دارم عیجی نخوندم ۵ تا درسه بنظرت فردا بخونم ۲۰ میشم

اره چرا نرسی 

فردا صبح زودتر بیدار شو خوندن رو شروع کن قطعا میکردی عزیزم و بهترین نتیجه رو میگیری وقت هست فردا غصه نخور

اره چرا نرسی فردا صبح زودتر بیدار شو خوندن رو شروع کن قطعا میکردی عزیزم و بهترین نتیجه رو میگیری وقت ...

آخه عربی میخاد بپرسه با فارسی 

استرسمو بیشتر کردن الان رفتم بخونم انگار نمیتونم الان