2777
2789
عنوان

مردای سایت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بجای آقایون سایت،همه خانومای سایت اومدن ب عنوان آقا میتونن راهنماییت کنن😂

ما یه پا شیرمردیم😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ی مرد چجوریه کلاچه چیز های دوس دارهاز چ رفتار هایی لذت میبرهچجوری باشیم ک مردمون مارو از خودش بدونه ...

کاش مردی بود اینو از خودش بپرسه که خانم ها چطوری جذب میشن همش این ما ها هستیم برامون مهمه طرف چطوری حال کنه 😐

🍷

بیچاره ها خیلی حرف میخورن 🤣

و همچنان قدرتمند حضور دارن از رو هم نمیرن😂

دقیقا هر روز یه تاپیک میزنن چطور زن بگیرن ، چطور مخ دختر مردمو بزننفرصت نمیکنن که

اوهوم