2777
2789
عنوان

مردای سایت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اخلاق و رفتار و منش هر کسی با دیگران تفاوت داره یکی مذهبیه و اهل نماز و روزه و یکی زیاد مسائل مذهبی براش اهمیت نداره ،یکی اهل سیاسته و یکی کلا با سیاست کاری نداره ،یکی درونگراست و یکی برونگرا و ... در کل نمیشه یک نسخه کلی برای همه پیچید شما باید نقاط ضعف و قوت نامزدتون رو مشخص کنید و سعی کنید دست روی نقاط ضعف شون نگذارید و همیشه زن و مرد باید نقایص هم رو پوشش بدن

کاربر آقا 
فضای مجازیه خواهرمسخت‌ نگیرایجاد‌مزاحمت نمیکنم‌خداروشکراینجا چیزای خوبی یاد میگیرم

ایاد مزاحمت مگه فقط به درخواست و پسته؟؟

همین که خیلی نامحسوس و یواشکی تو تاپیکای زنونه سرک می‌کشید مزاحمته

والا

چهارتا زن نشستیم در مورد مسائل شخصیمون حرف می‌زنیم یهو یه آقا تشریف فرما میشن 

تشریف فرمام نشن دارن خواننده خاموشن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ایاد مزاحمت مگه فقط به درخواست و پسته؟؟همین که خیلی نامحسوس و یواشکی تو تاپیکای زنونه سرک می‌کشید مز ...

اول اینکه بدون‌گاربری هم‌میشا خواننده خاموش بود

همین الان وبعدا خیلیا این پست‌رو بدون‌کاربری میبینن

دوم‌اینکه تو پستای مختص خانما‌مند‌دیدین دارم بزنین

آقا هستم

ایاد مزاحمت مگه فقط به درخواست و پسته؟؟همین که خیلی نامحسوس و یواشکی تو تاپیکای زنونه سرک می‌کشید مز ...

شرمنده ریپ میزنم عزیزدلم ولی هر کس باید متوجه این باشه که تو سایت عمومی خصوصی ترین مسائلشو مطرح نکنه حتی تو جمع زنونه معنی نداره که اکثرا هم جواب نمیگیرن والا

پریود و عفونت و درد زایمان  و مشکلات زندگی و واژینیسموس را زنونه ندونید ،یه مسائل انسانیه ،مردی دلش میخواد بدونه بذار بدونه خب😁

اول اینکه بدون‌گاربری هم‌میشا خواننده خاموش بودهمین الان وبعدا خیلیا این پست‌رو بدون‌کاربری میبینندو ...

حیف کع نمیشه بازدید کننده ها رو شناسایی کرد 

وگرنه نه یکبار ، بارها باید اعدام‌میشدین

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....