2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیاز به ازدوجمهدف زندگیم و شغلیم و تحصیلیممشکلاتی که با بابام و مامانم دارم

ببین ب مرور زمان همشون حل میشه شک نکن.شرایط اینطوری نمی مونه.یه کاغذ بردار داشته هاتو شکرگذاری کن میبینی سریع مشکلاتت حل میشه

تسایت میگم عزیزم..ببین این مشکلاتو منم داشتم ب بدترین شکل.اما خودمو از شرایط دور کردم.بسنج شرایط رو ...

منم میدونم میگذره ولی خب داره دیر میگذره 😅🤍

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
تسایت میگم عزیزم..ببین این مشکلاتو منم داشتم ب بدترین شکل.اما خودمو از شرایط دور کردم.بسنج شرایط رو ...

و برای تسلیت و دلداری ممنونم 😘

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

این که هنوز مهاجرت نکردم 

بزن دنیا بزن رسمت چنین است/سزای دل به تو دادن همین است/ بزن ڪه شاخ و برگم زرد زرد/ ‌خـزان من، بهار من، تگرگ است /بزن بر جسم من زیرا حقیر است بزن نامرد این حڪم زمین است

چند ماهه دیگه میشه ۳۴ سالم، خیلی تنهام، خیلی بیچاره م. هنوز مجردم دلم برای مامانم میسوزه. 

دلم میخواد یه ادم درست و حسابی بیاد تو زندگیم و ازدواج کنم. دیگه ادمهایی که حالم حتی از صداشون بهم میخوره و نبینم

ازدواجم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.