2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا چیه همش کار خونه رو انجام بدم بدنم از بین میره مریضم هستم الانم ظرفام مونده موقع خواب میشورم ...

همیشه تمیز مرتب نیست؟؟؟ من الان اتاقم شلوغ ظرفم دارم 

مثه منی دقیق

عمده مشکلم اینه هرچیو زود نمیزارم سر جاش واسه همین جمع میشه رو هم مثلا لباس میشورم پهن میکنم رو بند درخت تو خونه خشک شه یهو میبینی ۳ روزه جمعشون نکردم🤣🤣 

من همیشه مرتب نیستم هیچ وقتم حسرت مرتبا رو نمیخورم..چون میدونم معمولا یه خوره میفته به جونشون تا تمیز نکنن اروم نمیگیرن...گاهی خونم شلوغه خودمو مشغول یه کار هنری میکنم حالشو میررم😁

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
عمده مشکلم اینه هرچیو زود نمیزارم سر جاش واسه همین جمع میشه رو هم مثلا لباس میشورم پهن میکنم رو بند ...

وای چه مثه منی فکنم ما تو دسته تنبلاییم 🤣🤣😶😶😶

من ازصبح هزاربار جمع کردم و دخترم ریخت دگ اومدم جارو بزنم مادرشوهرم اومد یه ساعت نشست رفتنی دخترمم رفت باهاش الان میخوام پاشم جارو طی بزنم دخترم نمیذاره خونه تمیز بمونه دلم میخواد از سقف با تاید بشورم😂