2777
2789
عنوان

تا حالا شده مادر پدرتون بین شما و خواهر برادراتون فرق بزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 154 پست
خواهرم بزرگترها و ۱۴ساله پیش مامان اینا زندگی می‌کنهاما مسئولیت زندگی مامانم با منه...از اول هم بی ت ...

نه عزیزم بچه ی اول چون تجربه ی اوله اون رفاه و ارامش روانی بچه ی دوم نداره از طرفی تجربه ی پدر مادر سر بچه بعدی زیاد میشه  و دقیقا سر همینه قطعا خواهر محبت ندیده که محبت نمیکنه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من پسر دومی بیشتر دوست داریم بخدا دست خودم نیست

اصلا بچه ی اول چرا انقدر به خانوادش نمیچسبه توروخدا نشون نده حداقل به خدا درد داره

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزا خیلی تو ذهن ادم‌میمونه من واقعا به خودم قول شرف دادم سر پیری یه لیوان ابم دست مادرم ندم پدر ...

خب منم دلم از مادرم پره پدرم فوت شده  ولی باور کن همه زحمتش سر منه میگم ولش کن اون مادری نکردبزار  من حق فرزندیو به جا بیارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب منم دلم از مادرم پره پدرم فوت شده ولی باور کن همه زحمتش سر منه میگم ولش کن اون مادری نکردبزار م ...

خدا بیامرزه اصلا یه کارایی میکنه یه رفتارایی میکنه از الان با خودم فکر میکنم خب من ازدواج کنم چی؟؟؟ قراره اون موقع بازم فرق بزاره؟؟؟ همسرم بفهمه چی؟؟؟ نمیگه این مادره خودش دوستش نداره من چرا داشته باشم؟؟؟؟ اگه بچه دار بشم قراره بین بچه های منو داداشمم فرق بزاره؟؟؟؟ همه ی اینا باعث میشه کلا بخوام برم از این شهر سر پیریم بره از همونی که نور چشمشه اب بخواد

نه عزیزم بچه ی اول چون تجربه ی اوله اون رفاه و ارامش روانی بچه ی دوم نداره از طرفی تجربه ی پدر مادر ...

کمتر حق بگو لعنتی❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دقیقا از یه مادر بپرسی بین بچه هات فرق میزاری خودشو تیکه تیکه میکنه که نه من فرقی نمیزارم همین سوالو ...

حالا باز اونایی که انکار میکنن خوبن خیلیا عملا میگن من فلان بچمو بیشتر دوست دارم بهش افتخارم میکنن🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مامانم داداشامو بیشتر دوست داره بابام من و ابجیام 🥲😂

بابام تا الان اصلا فرقی نذاشته اصلا نمیتونیم به قطع بگیم کیو دوست داره ولی امان از مامانم

خدا بیامرزه اصلا یه کارایی میکنه یه رفتارایی میکنه از الان با خودم فکر میکنم خب من ازدواج کنم چی؟؟؟ ...

بزار ازدواج کنی ممکنه محبتش بیشتر بشه از قدیم گفتن دوری و دوستی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بگو تاحالا شده فرق نزاره

وای دلم خونه یه بار یه بلایی سر من اورد جیغ میزد میگفت به داداشم بگم گه خوردم خیلی جدی واقعا اصلا سر چیز همچین بزرگیم نبود هرچی میشه منو صدا میکنه کارای حمالی و فلان دلم‌میخواد یا اونو بکشم یا خودمو

آرع شده خیلی چیز عادیی هست

این دیگه از عادی بودن گذشته