2777
2789
عنوان

خانما این لوبیا سفیدا که تیرگی شکم دارن بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست

وای اسی تیرگی شکم 😂الهی 

حبوبات رو اگه بخیسونی نیم ساعت الی یک ساعت کافیه برا پختش 

بعد تیم ساعت یدونه لوبیا با قاشق بردار تو دستت له کن اون وقت میفهمی که پخته 

جدا بپز بعد بریز تو غذا 

یه دور آبش رو عوض کن موقع پخت تا نفخش بره 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣از من شوت تر باز تو بودی جان دل ، طفلک اونایی مه منو تو رو گرفتن

دقیقا 😂😂😂💔

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

در روایاتی میگن بستگی به لگد هایی که ب شکم میزنه داره😂😂

عههه

لگدا اگر کمتر باشه دیرتر میپزه؟

به چشم های بلبلیش هم ربط داره مدت زمان پختش؟

اگر چشم هاش اهویی باشه فک کنم زودتر بپزه

عهههلگدا اگر کمتر باشه دیرتر میپزه؟به چشم های بلبلیش هم ربط داره مدت زمان پختش؟اگر چشم هاش اهویی باش ...

استارتر ناراحت نشی داریم مسخره بازی در میاریم🙏❤️🫱🏻‍🫲🏾😅🥲

عهههلگدا اگر کمتر باشه دیرتر میپزه؟به چشم های بلبلیش هم ربط داره مدت زمان پختش؟اگر چشم هاش اهویی باش ...

ارع لگد کمتر زندگی بهتر 😂😂😂😐

آره خب مثلا چش گربه ای باشه دیگه ۳ ۴ ساعت رو‌شاخشه😂😂