2777
2789
عنوان

کدوم شیر خشک بدم به پسرم

146 بازدید | 34 پست

پسرم ده ماهشه. شیر سوپرامیل میخوره. ولی پیدا نمیکنم. چند تا گیگوز خریدم. قبلا هم پیدا نکرده بودم سه هفته گیگوز دادم خوب بود. ولی گفتم بیومیل هم امتحان کنم. به نظرتون بیومیل بهتره یا گیگوز؟ داروخانه گفت بیومیل پاکتی دارم. پاکتی دیگه چجوریه؟

آپتامیل

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب گیگوز بهش میسازه همونو بهش بده چرا هی عوض میکنی؟ شاید بیومیل بهش نیازه بدن بچه به هم میریزه

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
هیچکدوم ببلاک بده

وا ببلاک ک برا بچه نرسیدست

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

(نان)خوبه کیفیتش خوبه

دکتر فوق تخصص نوزادان به من گفت بدترین شیرخشک نان هست

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
خب گیگوز بهش میسازه همونو بهش بده چرا هی عوض میکنی؟ شاید بیومیل بهش نیازه بدن بچه به هم میریزه

دلیلش اینه که دکتر بهم گفت سوپرامیل آپتامیل و بیومیل هر سه از یا خانواده هستن. خیلی شبیهن. گفتم شاید اینجور بهتر باشه‌. ولی دکتر گفت گیگوز و تروویتالم خوبن

من از اونا به بچم دادم🗿

منم اوایل به بچه ام نان میدادم یبوست گرفته بود ناجور الان آپتامیل میدم خیلی خوبه