یهشبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعتها فکر و خیال و به خودش میاد و میبینه روحش از اعماق وجود داره گریه میکنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پشتیبانی میگه که دست ما نیست همگانی فعال میشه پاک کردن تاثیری داره مگه؟؟
واس من فعال شدنش ۵دقه هم نشد
نمیدونم شاید هنگ کرده ب روز رسانی کن یا پاک کن دوباره نصب کن شاید اوک شد
یهشبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعتها فکر و خیال و به خودش میاد و میبینه روحش از اعماق وجود داره گریه میکنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
ن شهر خودمون اصن اسنپ نداشت رفتم مسافرت اونجا تقریبا ی روز درمیون اسنپ میزدم ی ماه اینجوریا بودم بعد زدم دیدم فعال شد
معمولا اینحوری فعال میشه حالا ی ب روز رسانی کن شاید درس شد
اخرین بروز رسانیه اسنپو دارم مگه اینکع از شاپ خرید بزنم شاید فعال شد واسم
اره ی خرید کوچولو بزن شاید شد
کمترین اعتباری هم ک میده دوملیونه خوبه واس دختر عموی من توتخفیفای بلک فرایدی خرید کرد اعتبارش شد ۵ملیون
منمواسم فعال شده بود ولی هییچ پیامی نیومده بود اتفاقی دیدم که فعال شده و تا اومدم ک خرید بزنم غیر فعالش کردن گویا تایمش تموم شده اتفاقا اعتبار هم ۲ تومن بود