2777
2789
عنوان

خانومی که از خودش (بدنش) تعریف میکنه پیک میه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابن فقط اعتماد به نفس کاذب داره ، اصلا باهاش هم کلام نمیشم

اره دقیقا. البته خوشگلم هست ولی آخه چرا اینطوری سعی میکنه خودش بالا ببره؟😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.

اگر خوشت نمیاد صاحب اختیاری با کی هم نشین بشی و گوش بدی یا ندی....‌‌‌‌‌‌‌نشین ...نشنو...نبین ...به همین سادگی...آدمهای خوب هستن انرژی مثبتا....یکی دوتا پیدا کن تو زندگیت بذار باشن 

تحمل همچین ادمای خودشیفته ای رو ندارم واقعیتش😂انچه عیان است چه حاجت به بیان است؟

منم واقعا. بعد پشت بند حرفاش یچیزیم به من میگه که تو مثلت فلانی اما من متاسفانه فلان جام ظریف و ضعیفه😔😂😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
یجورایی خودشیفته ستزیادی خودشو دست بالا گرفتهاره یجورایی هم به نظرم جلب توجه دخیل هست

همیشه میگه اعتماد به نفسش کمه.

ولیبه نظرم  اکثر چیزایی که گفتی خصوصیات خوبی نیستن

مثلا اینا👈 : گردنم از بس ظریف و لاغره موفع آب خوردن سرفه‌م میگیره/ من موهام خیلیی نازکه/ من شونه هام خیلی باریک و کوچیکه/ من مچ دست و پاهام خیلی  لاغره/ من حیف شدم با فلانی ازدواج کردم/من تا یکی دوسال پیش 55 کیلو بیشتر نبودم الان چاق شدم

ایا چاق بودن خوبه؟حالا اینم هیچی 

ایا گردن لاغر اونم مدام سرفه ت بگیره خوبه؟😐

نه

اگه خودش رو با بقیه خانمها مقایسه میکنه و بقیه زو خراب میکنه که خودش بالاتر دیده بشه پیک می هست این ...

مقایسه مستقیم نمیکنه ولی مثلا میاد میگه خوشبحالت مچ دستت پره. من مچ دستام خیلی ظریفه اصلا جون نداره😂

همیشه میگه اعتماد به نفسش کمه.

خب دیگه همینه

چون یجورایی با تعاریفش‌میخواد نظر طرفو جلب کنه و طرفشم بگه اوووف چه دافی

وگرنه کسی که اعتمادبه نفس داره اصبا نیازی به تعریف کردن از خودش نداره