2777
2789
عنوان

دوست دارید تو کدوم شهر ایران زندگی کنید و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 178 پست
نژادپرست که در این حد که شما گفتی نیستن فقط سختشونه فارسی حرف بزنن برای کسی که ترک نیست سخته زندگی☹️

عزیزم خودم تبریزی هستم و می دونم 

اولش نژاد پرست نیستن ولی به مرور خودشون رو نشون می دهند

من شوهرم قرار بود بیاد تبریز زندگی کنه، به خاطر همین رفتارها نتونست 

البته همه شهرهای ایران نژادپرستی رو دارند کم و بیش ولی تبریز بیشتر هست

و در مورد فارسی حرف زدن من خودم و اکثرا فامیل هام اصلا لهجه نداریم ولی خوب اکثرا زیاد لهجه دارند تبریزی ها

من هرجا برم تا خودم نگم ترک هستم نمی فهمند و تو کرمانشاه بگم کرمانشاهی نیستم بیشتر حدسشون شیرازی و اهوازی هست حالا نمی دونم چرا...؟

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهرش مهم نیست 

دلم یه روستا میخواد ،یه روستای تر تمیز

چشمم دنبال رنگ سبزه همه ش ، بهم آرامش میده جایی که پر دار و درخت و سبزه زار و دشته

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
شهرش مهم نیست دلم یه روستا میخواد ،یه روستای تر تمیزچشمم دنبال رنگ سبزه همه ش ، بهم آرامش میده جایی ...

منو هم باخودت ببر 

جایی خلوت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم خودم تبریزی هستم و می دونم اولش نژاد پرست نیستن ولی به مرور خودشون رو نشون می دهندمن شوهرم قرا ...

یعنی خودتم نژاد پرستی؟

من تا وقتی یکی به قومیتم توهین نکنه خودشو برتر ندونه نژادپرستی نمیکنم ولی معمولا ایرانیا زیاد به ترکا توهین میکنن و کلا با ما مشکل دارن مخصوصا با همین تبریز😄 نمیدونم چرا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
یعنی خودتم نژاد پرستی؟من تا وقتی یکی به قومیتم توهین نکنه خودشو برتر ندونه نژادپرستی نمیکنم ولی معمو ...

نه نیستم،همه جا آدم خوب و بد داره

من خودم ترکم، باید حقیقت رو قبول کنیم اکثرا همشهری های ما نژادپرست هستند حتی تو فامیلم زیاد دیدم

اینجا هم هیچکس به ترک ها توهین نکرد گلم

این خودمون هستیم که همیشه با گارد گرفتن های الکی بقیه رو حساس می کنیم عزیزم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نه نیستم،همه جا آدم خوب و بد دارهمن خودم ترکم، باید حقیقت رو قبول کنیم اکثرا همشهری های ما نژادپرست ...

اینجا منظورم نیست میتونم هزارتا مثال بیارم از توهینایی که میکنن ولی بیخیال

اره قبول دارم حساس بودنو👍

اینجا منظورم نیست میتونم هزارتا مثال بیارم از توهینایی که میکنن ولی بیخیالاره قبول دارم حساس بودنو👍

می دونم گلم

کسی که به یک نژاد چه ترک، کرد، لر و...توهین میکنه شخصیت نداشته خودش رو نشون می دهد و از نظر من آدم سطح پایین و بیسوادی هست

به همین خاطر دلم برای چنین آدم هایی می سوزه و نادیده میگیرمشون تا بخواهم گارد بگیرم یا ناراحت بشم

اتفاقا اون روز تو دفتر مدرسه مون چند تا دبیر از ترک ها و تبریزی ها تعریف می کردند و من رو مثال می زدند و میگفتند زن های خوبی دارن و مردهای کرمانشاه زن ترک خیلی دوست دارند

یک دفعه یکی از همکاران که ۳۲ سال سابقه خدمت داره و استمرار خدمت داره( ۶۰ ساله هست) نه گذاشت نه برداشت گفت کرمانشاهی ها از زن ترک خوششون نمیاد از زن شهری و فارس خوششون میاد

خیلی دلم شکست از حرفش ولی هیچ واکنشی ندادم و نادیده اش گرفتم چون زنی که با اون همه سن و سال و سابقه خدمت معلمی بلد نباشه چطوری حرف بزنه و اونطوری به یک نژاد توهین کنه ( انگار ما ترک ها هیچکدوم شهری نیستیم و از پشت کوه اومدیم)ارزش جواب دادن و ناراحت شدن نداره اصلا

اتفاقا اون روز تو دفتر مدرسه مون چند تا دبیر از ترک ها و تبریزی ها تعریف می کردند و من رو مثال می زد ...

دست خودشون نیست تا توهین نکنن یچیزی نپرونن ول کن نیستن حالا اون خانم یبار بیاد تبریز ببینه چقد از کرمانشاه بهتره و پیشرفته تره دیگه از این حرفا نمیزنه (دیلین گویار دیمز سبزینه)