2777
2789

مثلا وقتی از سالها براش برنامه ریزی کردین سراغش رفتین و انجامش دادین؟ 

شب را نوشیده‌ام و بر این شاخه‌های شکسته می‌گریم.مرا تنها گذار؛ای چشم تب‌دار سرگردان،مرا با رنج "بودن" تنها گذار.

من برنامم تدریس بود دوستشم داشتم ، کار کردم با پولش رفتم دانشگاه حینشم درس میخوندم ، برنامه ریزی شده بود همش الان استاد شدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برنامم تدریس بود دوستشم داشتم ، کار کردم با پولش رفتم دانشگاه حینشم درس میخوندم ، برنامه ریزی شده ...

ولی موفقیت نمیبینمش

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
من برنامم تدریس بود دوستشم داشتم ، کار کردم با پولش رفتم دانشگاه حینشم درس میخوندم ، برنامه ریزی شده ...

عه خداروشکر موفق باشی عزیزم❤

شب را نوشیده‌ام و بر این شاخه‌های شکسته می‌گریم.مرا تنها گذار؛ای چشم تب‌دار سرگردان،مرا با رنج "بودن" تنها گذار.
بله میخواستم مهندس معمار باشم و شدمخواستم دفتر طراحی داشته باشم دارم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگ ...

خداروشکر عزیزدلم ❤

ولی موفقیت نمیبینمش

ما آدما همینیم تا به چیزی که میخوایم میرسیم همین احساس بهمون دست میده 

ما آدما همینیم تا به چیزی که میخوایم میرسیم همین احساس بهمون دست میده

نه منظورم این بود موفقیت به شاد بودنه نه موقعیتای اینجوری