2777
2789
عنوان

دوست دارید تو کدوم شهر ایران زندگی کنید و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 178 پست
عزیزم خودم تبریزی هستم و می دونم اولش نژاد پرست نیستن ولی به مرور خودشون رو نشون می دهندمن شوهرم قرا ...

تبریز نژاد پرست نیس، قربانی نژاد پرستی شده دیگه تحمل نداره از راه برسن برتری فروشی کنن انگار زخم خورده

اگه شیکه اگه خوبه اگه روبه ترقیه و رو پای خودش وایساده بخاطر همین محافظه کاریشه بخاطر همین مرز مشخص کردنشه وگرنه همین نژاد پرستا نذاشته بودن اثری از تبریز بمونه، الان یه شهر هفت ملته بیریخت شده بود

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشهد و یه زمانی آرزو داشتم مشهد زندگی کنم که الان به آرزوم رسیدم 

چرا ؟

هم شهر بزرگیه و همه امکانات داره و نصبت به تهران کوچکتره و بهتره از لحاظ مسافت یعنی همه جا خودم تنها میتونم برم جز طرقبه و شاندیز 

و اینکه غربت برام سخته و توی مشهد خداروشکر غریب نیستم و فامیل دارم 

آدم های مذهبی داره البته منطقه که خونم هست اینطوریه 

و همه جور امکانات داره دیگه 

من به چه امکانات تحصیلی و دکتر خیلی برام مهم بود 

و مرکز خریدای خوبی داره 

شهردار خیلی خوبی هم داره😂

تبریز نژاد پرست نیس، قربانی نژاد پرستی شده دیگه تحمل نداره از راه برسن برتری فروشی کنن انگار زخم خور ...

بله متاسفانه زیاد بهمون توهین میشه 

به خودمون و نژادمون

بالا یک نمونه گفتم از همکاران ولی من نادیده میگیرم حتی اگه قلبم بشکنه البته بیشترش از حسادت هست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
دست خودشون نیست تا توهین نکنن یچیزی نپرونن ول کن نیستن حالا اون خانم یبار بیاد تبریز ببینه چقد از کر ...

یک پیرزن عقده ای به تمام معناست

مال یک نژادی هست که تو کرمانشاه خیلی مسخره می کنند و خود کرمانشاهی ها هم قبولشون ندارند 

خانم زور بهش داره یکی با سن و سال کمتر مدرک تحصیلیش بالاتر باشه و مدیر و معاون تحویلش بگیرن به خاطر همین تیکه می‌ پرونه همه اش

خیر سرش مربی پرورشی هم هست

ولی بقیه همکارها خیلی خوبن باهام

کرمانشاه در کل شهر خوبی هست و آدم های مهربون و دلسوزی داره ولی اصلا امکانات تبریز رو نداره

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
کرمان‌های اومدی اگه جدیدا نیومدی ی سر بزن نظرت عوض میشه

شما تبریز اومدی؟

الان خانومی که هم کرمانشاه ساکن بوده هم تبریز تایید کرد امکانات تبریز بیشتره و بهتره

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
شما تبریز اومدی؟الان خانومی که هم کرمانشاه ساکن بوده هم تبریز تایید کرد امکانات تبریز بیشتره و بهتره

بله که اومدم 

مرض‌ندارم که 

اون خانم زیاد نظراتش عوض میشه تا حدودی شناخت دارم ازش 

بله که اومدم مرض‌ندارم که اون خانم زیاد نظراتش عوض میشه تا حدودی شناخت دارم ازش

اخه فقط نظر اون خانم نیست الان از هر کی بپرسی تایید میکنه تبریز امکاناتش بیشتره از لحاظ منطقم حساب کنی تبریز منطقه یکه کرمانشاه منطقه ۲🙄

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
اخه فقط نظر اون خانم نیست الان از هر کی بپرسی تایید میکنه تبریز امکاناتش بیشتره از لحاظ منطقم حساب ک ...

شاید از جهت کارخونه و این جور چیزها که خیلی هم مهمه نظر شما درست باشه 

ولی به لحاظ بافت شهری نه 

اونم کرمانشاه انقدر کشاورزی و دامداری قوی داره که تنهایی داره جور خیلی شهرها رو میکشه 

به لحاظ کارخونه بهش ظلم شده که اونم خدا روشکر در عوض هوای خوب و تمیزی داریم و میتونیم با توریسم و گردشگری جبران کنیم اگه مسئولین عاقل باشن 

❤❤❤💞💞فدوی تار موتیم

عزیز منی 🫂👭

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀