2777
2789
عنوان

هرروز خونه ی مادرشوهرم پلاسم

162 بازدید | 7 پست

دیگه کلا هرروز خونه ننشم بعدظهر یا ظهر میرم تا فردا ظهر.گاهی وقتام غذا میپزم میبرم.

حالا امروز بعد سی و چندروز اومدم خونشون دوساعت نشستم گفتم شوهرمو منو برسون خونه چون خاله های شوهرمم بودن ازشون خوشم نمیاد شوهرم گفت نه مهمون داریم بمون زشته بری هم من شب نمیام خونه باید تنها بخوابی خودشم معلوم نیست کدوم گوری رفت.

عصابم خرابه آخه به من چه خاله هاش بعد سه هفته اومدن من هرروز اینجام .خودش رفته گردش منو گذاشته پیش این عتیقه ها. از این به بعد دیگه دهنمو سرویس می‌کنه با خانوادش

سعی کن زیاد نری بیای آخرش  بد میشه یه مشکلی پیش میاد

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.