2777
2789
عنوان

سریال مهیار عیار رو میبینید

73 بازدید | 12 پست

چقد قشنگه 

نمدونم چرا برام وایب خوبی داره 🥺

کامران تفتی رو دوست دارم بازیگر خوبیه واقعا

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

کدوم شبکه

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم شبکه

شبکه سه ساعت هشت و نیم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

راستش نه

من دوست دارم فیلمای تاریخی واقعا تاریخی باشن

الان دیگه همه ی فیلما با تجملات و جراحی صورت و لباس و آرایش های آنچنانی قاتی شدن

اصلا بو و حس تاریخی و عمق و قدمت ندارن

یه جوری آدم حس می کنه میخوان بازیگر فرو کنن تو چش و چال مخاطب نه موضوع اصلی داستان رو

مثلا سریال در چشم باد

فوق العاده ست

هم روال تاریخی داستان رعایت شده هم تو بزرگنمایی بازیگرا اغراق نشده

همون به موضوع ایران عالی پرداخته شده

فیلم سوجان شبکه 1 هم بهم حس خوبی نمیده

چون قرار بود به فیلم قدیمی ببینیم

ولی بیشتر رو زیبایی و جراحی صورت بازیگرا مانور دادن

لباسای آنچنانی حتی کلفتای خونه ارباب

خیلی بهم نچسبید

چند قسمت دیدم و رهاش کردم

اره قشنگه سریالش

اره واقعا

منم می بینم

اره قشنگه سریالش

فیلم سوجان شبکه 1 هم بهم حس خوبی نمیدهچون قرار بود به فیلم قدیمی ببینیمولی بیشتر رو زیبایی و جراحی ص ...

سریال مهیار من بهم حس خوبی میده 

من اصلا اینجوری حس نکردم که می‌خوان بازیگراشونو بکنن تو چشممون

شبکه سه ساعت هشت و نیم

اهوم مرسی 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️