2777
2789

امشب مهمون داریم

خیلی وقته ندیدیمشون بعد ده سال دارن میان خونمون تقریبا

چندتا پسر دم ازدواج دارن

من خودمم سن ازدواجم

شنیدم بابام به مامانم گفت نکنه فکر کنن برا پسراشون دون پاشیدیم؟

بچه ها خیلی حالم بد شد نمیدونم چرا 🥲

یه احساس شرم و اضافی بودن دارم

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نشو

بابات درست میگه

خیلیا ک پسر دارن فک میکنن اگه خانواده ای که دختر دم بخت داره باهاشون رفت و آمد کنه میخوان دخترشونو بندازن بهشون

اگه خودت و خانوادت کاملا عادی و معمولی رفتار کنید برداشت بد نمیشه نگران نباش❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

نه بابا تو چرا احساس بدی داری منظور بابات این بوده که فک نکنن ما مثلا این کارارو برای پسرشون کردیم و خودمون رو کوچیک نکنیم حرفی از تو نزده 

اگه میگفت کاش دخترم ازواج کنه بره از خونه اونموقع تو باید ناراحت بودی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

برفرض که پاشیده باشید 

اگه دونو بردارن ارزن اعلا چیدن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ناراحت نشوبابات درست میگهخیلیا ک پسر دارن فک میکنن اگه خانواده ای که دختر دم بخت داره باهاشون رفت و ...

نمیدونم اینجوری برداشت کنن یا نه

اما ما عادت داریم برا مهمون سنگ تموم میزاریم

امیدوارم به خودشون نگیرن..

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.