فقط میگه دعوت شون کردیم ،،زیاد پسر داره فکرای بد نکنن پیش خودشون
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم اینجوری برداشت کنن یا نهاما ما عادت داریم برا مهمون سنگ تموم میزاریمامیدوارم به خودشون نگیرن ...
ایشالا که دلشون برات بره و خودشون از قصد واسه تو بیان😉❤️
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ناراحت نشوبابات درست میگهخیلیا ک پسر دارن فک میکنن اگه خانواده ای که دختر دم بخت داره باهاشون رفت و ...
والا من بعد هرگز خواهرشوهرمو دعوت کردم بعد همون ماه اومدن خاستگاریه دخترم و دخترمم جواب رد داد بعد رفتن همه جا گفتن اینا خودشون ما رو دعوت کردن و هی پسرمو تحویل میگرفتن😐
والا من بعد هرگز خواهرشوهرمو دعوت کردم بعد همون ماه اومدن خاستگاریه دخترم و دخترمم جواب رد داد بعد ر ...
کلا بعضیا بی شعورن همون بهتر جواب رد داد
میگفتین اگه خودمون میخواستیم پس چرا جواب رد دادیم؟
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نه بابا همه اینجوری نیستن که... اگه بخواهیم از این فکرا بکنیم باید با همه قطع رابطه کنیم.... میدونی ولی واقعیت خیلی از دختر دارا شورشو در اوردن دوست خودم یه دختر نوجوون 15ساله داره که رو یه پسره کراشه دوستمم هم خبر داره مامانه رفته پیش مامان پسره گفته باید کم کم واسه دخترم جهزیه بخرم دیگه بزرگ شده و خاستگار براش میاد😐حالا دوستم با یه ذوقی واسه من تعریف میکرد میگفت زرنگ باش اینجوری دخترتو زود شوهر میدی😐