2777
2789
عنوان

کسی صابون گلوتاتیون استفاده کرده میگن سفید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه از کجا گرفتی تاثیر داشت سفید کرد یا ن؟

اره تاثیر داشت

من دوماه پیگمنتا خوردم

تمام تیرگیاو لکای صورتو بدنم رفت پوستمم سه درجه روشن شد انگار

اما مصرفمو قطع کردم سه ماه بعد برگشت

اره تاثیر داشتمن دوماه پیگمنتا خوردمتمام تیرگیاو لکای صورتو بدنم رفت پوستمم سه درجه روشن شد انگاراما ...

برگشت پذیر بودنش بده دسگ . اگه برمیگرده پس همون بهتره از اول مصرف نکرد

ماندگاریش چقدره؟

نمیدونم گلم دختر داییم دوتا ازاین صابون رو استفاده کرده حدودا8,ماهی میشه ک استفاده میکنه واقعا روشن شده صورتش و صاف

منم سه شبه ب صورتم میزنم یکم پوستم انگار چرب میشه جوش ریزم داشتم خشک شدن با اینکه پوستم شدیدا خشکه اما با این صابون انگار یکم نرم و چرب میشه

برگشت پذیر بودنش بده دسگ . اگه برمیگرده پس همون بهتره از اول مصرف نکرد

حتی اگر مصرفتو با دوز کمم ادامه بدی میمونه

من دوماه روزی یکی خوردم اما درستش اینه که سه دوره مصرف کنی تا بمونه همراه صابونش

سه ماه اول روزی دوتا 

یه ماه استراحت

سه ماه روزی یکی

یه ماه استراحت

سه ماه یه روز درمیون یدونه

برای کسایی که پوستشون روشنه دوره نیاز نیس طولانی باشه اما کسایی ک پوستشون تیرس دوره هاشون شیش ماهس