2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6046 بازدید | 167 پست
توام بخاطر بچه ها کوتاه میای خب . رو روحیه شون خیلی تاثیرگزاره

رفتنی بلند شدم کوتاه ترین کتمو پوشیدم خط چشم کلفت کشیدم ارایش موهامم ریختم دورم بیزاره از اینکار شلوار جذب کوتاه پوشیدم گفتم میخوام برم بیرون 

گفت با خودم‌نمیزارم اینجوری بری بیرون تنها میخوای بری 

دخترم گفت بابا ماشینو بده با مامانم بریم دور بزنیم گفت اره اینجوری دوبار میدم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا بچه وسطه دوتا طفل معصوم ی روز باباشون نبود دخترم مریض شد رفتم خونه عمشون انگار بچه یتیم بودن تو ...

بهترین تصمیم فعلا همینه که شما انجام دادین دوست عزیز.خدایی نکرده درصورت تکرار دیگه باید یه تصمیم جدی گرفت.اما الان باید ازاون زن زیادی مطیع بیرون بیاین واین هم باید آروم آروم انجام بدین.مثلا همین باشگاه رفتن یا بیرون رفتن تنهایی یا با بچه ها.در واقع شما اول خودتون باید تغییر کنید وقتی همسرتون این چیزارو ببینه شاید یه کم به خودش بیادو برای زندگیش بترسه.

رفتنی بلند شدم کوتاه ترین کتمو پوشیدم خط چشم کلفت کشیدم ارایش موهامم ریختم دورم بیزاره از اینکار شلو ...

:))

عوض کردی بعدش یا رفتید همونجوری؟

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
با همین حرفا بترسونش خوبه

هی میگفتم میگفت نگو تورو قران گفتم ن بزار بدونی تا بدونی ینی چی

گفت بابا نداشت گفتم ینی تو نباشی ازاده هرکی بیاد سمت دخترت گفت بخدا میزنمت گفتم تاوان کارتوء منو میزنی 

گفت خودم همون موقع فهمیدم چ گهی خوردم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

رفتنی بلند شدم کوتاه ترین کتمو پوشیدم خط چشم کلفت کشیدم ارایش موهامم ریختم دورم بیزاره از اینکار شلو ...

خخخ...بیچاره رو دیگه نچزون...شیطون گولش زده والا معلومه عاشقته

:))عوض کردی بعدش یا رفتید همونجوری؟

همونجوری رفتم وسط خیابونم گفتم مرسی از اینجا خودم میرم گفت اعصابمو خورد نکنا

بهترین تصمیم فعلا همینه که شما انجام دادین دوست عزیز.خدایی نکرده درصورت تکرار دیگه باید یه تصمیم جدی ...

بهش گفتم میخ ام برم موهامو رنگ کنم گفت بزار پول بیاد دستم گفتم میری رو انگشت حلقت حلقه تتو میکنی اول اسمم میزنی گفت درد داره گفتم درد بکش گفت باشه

حسابی حرصش دادی 😄حالا باشگاه م میخای بری😄

اره باشگاهو این هفته پول نداره پولش رفت ب ماشین ۱۰ تومن خرجش شد منم ۱۰ شهریه مدرسه دادم و پول جشناشون جدا  هفته دیگه جور بشه ثبت نام میکنم

بهترین تصمیم فعلا همینه که شما انجام دادین دوست عزیز.خدایی نکرده درصورت تکرار دیگه باید یه تصمیم جدی ...

من از طلاق صادقانه میترسم از بعدش از حال و روحیه ی بچه هام گفت دوروزه عصبیم وسط خیابون با یکی دعوام شد داداشم ترسید

اره باشگاهو این هفته پول نداره پولش رفت ب ماشین ۱۰ تومن خرجش شد منم ۱۰ شهریه مدرسه دادم و پول جشناشو ...

ایشالا بسلامتی .منم تازه شروع کردم خیلی بدنم درد میکنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊