2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 153 پست
😁😁منم گاهی شوهرمو اینجوری میچزونم‌ ولی عذاب وجدان میگیریم بعدش

اخه من لعنتی همین بودمزمانی ک کت مد نبود کت میپوشیدم شکت نبود ۱۰ سال پیش شکت داشتم شلوار پا ه مد نشده بود شلوارم بجای جلو از پشت پاره بود کل پاهام معلوم میشد موهام همیشه باز بود دورم شلوارای کوتاه مانتو تنم نمیکردم بااینکه بابام نظامی بود

رنگای لباسام همه جیغ بود تو تاپیکام گفتم قیافم خوب بود ملوس بودم کل محلمون میمردن برام دوستاش ک منو میدیدن دوسم داشتن بد نه ها میگفتن ارزومون بود تو خواهرمون باشی ینی قهرو دعوا میکردیم انگار کل دوستاش عزا میگرفتن فک و فامیلش از من تعریف میکنن فقط

گفتم لعنتی چی کم داری اخه

بخاطرت از اون تیپا گذشتم دوستامو گذاشتم کنار بابام میگفت برو هلند درس بخون نه برو شهرای دیگه گفتم ن تو اذیت میشی بسه دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بهش گفتم میخ ام برم موهامو رنگ کنم گفت بزار پول بیاد دستم گفتم میری رو انگشت حلقت حلقه تتو میکنی اول ...

حتما اینکارارو انجام بده حتی  لباس پوشیدنت هم توی خونه،هر دفعه بستن موهات با یه مدل خلاصه هرچی که میتونی همه اینا برای روحیه خودت هم خوبه هم اینکه مردا از تغییر زناشون میترسن چون همیشه فکر میکنن زناشون سادن وته خونه موندن وهیچی نمیدونن دیگه خبر ندارن اینجور زنا ازخودشون گذشتن برای بچه وهمسر.از این به بعد یادت نره همیشه اولویت خودتی بعد بچه ها بعد همسرت.شما وقتی حالت خوب نباشه نمیتونی حس وحال خوب وبه بچه هات بدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا بسلامتی .منم تازه شروع کردم خیلی بدنم درد میکنه

خیلی دوس دارم باشگاه رفتنو

بهم میگه بابات خونه ام بده من شبش میام اونجا میخوابم اسکولم ولت کنم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حتما اینکارارو انجام بده حتی لباس پوشیدنت هم توی خونه،هر دفعه بستن موهات با یه مدل خلاصه هرچی که می ...

تو خونه کلا ب خودم میرسم لباس خونه هام لباس زیرام همه رو با دقت میخرم و تنوع بالا ارایشام ادکلنای خوب و گرون میگیرم هرروز حموم 

نمیدونم چی میخواد

حتما اینکارارو انجام بده حتی لباس پوشیدنت هم توی خونه،هر دفعه بستن موهات با یه مدل خلاصه هرچی که می ...

انقدری تو خونه ب خودم میرسم ک نگو لباسای باز 

بعد پایه ام باهاش بگه مش ر و ب میگم بخوریم بگه قرص میگم بخوریم بگه قلیون میگم بکشیم 

مدل رابطه هامونو هردفعه من تغییر میدم

خیلی دوس دارم باشگاه رفتنوبهم میگه بابات خونه ام بده من شبش میام اونجا میخوابم اسکولم ولت کنم

😄 بیخیالت نمیشه عمرا .ولی دبگه باید خودش و اصلاح کنه .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
من از طلاق صادقانه میترسم از بعدش از حال و روحیه ی بچه هام گفت دوروزه عصبیم وسط خیابون با یکی دعوام ...

خدایی طلاق هم ترس داره.خصوصا الان توی این زمونه واوضاع جامعه باید برای آینده بچه هاترسید.الان کوچیکن وشاید احتیاجاتشون کمتر باشه بزار بزرگتر بشن هر دفعه نیازها وانتظاراتشون تغییر میکنه ویک زن توی اوضاع اقتصادی الان اصلا نمیتونه از پس اینا بر بیاد چاره فقط گذشته همسرت اشتباهشوانداخت گردن مستی وشما هم چاره ای جز قبول ندارید بذار باور کنه که شما حرفشو قبول کردید

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️بچه ها مرسی هستید الان خوشحالیتونو سر درست شدن رابطمون دارم حس میکنم 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️بچه ها مرسی هستید الان خوشحالیتونو سر درست شدن رابطمون دارم حس میکنم

اميدوارم روزايي وجود داشته باشه كه قهوه هاتون مزه ي خيلي خوبي بده، ليست آهنگاتون باعث رقصيدنتو بشن، غريبه ها باعث لبخند زندنتو بشن و شب روحتون رو لمس كنه. اميدوارم روزايي باشه كه از زنده بودن لذت ببرید❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️چقدر مهربونید

😄 بیخیالت نمیشه عمرا .ولی دبگه باید خودش و اصلاح کنه .

گفت خونه و ماشینتو میدم گفتم اوکی ۱۱۴ تا سکه و ۱۹۰ گرم طلامم فروختم گفت بیا اشتی کن دیگه سکه گرونه

خدایی طلاق هم ترس داره.خصوصا الان توی این زمونه واوضاع جامعه باید برای آینده بچه هاترسید.الان کوچیکن ...

همون منم دنبال ی دلیل بودم هرچند مسخره ک ببخشم

تو خونه کلا ب خودم میرسم لباس خونه هام لباس زیرام همه رو با دقت میخرم و تنوع بالا ارایشام ادکلنای خو ...

واقعا ادم نمیدونه چی میخوان ودردشون چیه.فقط قدر جواهرای توی خونشونو نمیدونن ودلشونو  خوش میکنن به لجنای بو گندوی توی خیابون که تنشون بوی تن هرزگی واستفراغ هزاران مرد خراب دیگه رو میده .البته ببخش که من ازاین اصطلاح استفاده کردم چون فقط همین برازنده زنای خراب وهرزه هست

واقعا ادم نمیدونه چی میخوان ودردشون چیه.فقط قدر جواهرای توی خونشونو نمیدونن ودلشونو خوش میکنن به لج ...

حق داری

بهش گفتم جنس مال اونا از طلاس برا من نه گفت بخدا تو الماسی گفتم چرا قدر نمیدونی اخه

گفت خونه و ماشینتو میدم گفتم اوکی ۱۱۴ تا سکه و ۱۹۰ گرم طلامم فروختم گفت بیا اشتی کن دیگه سکه گرونه

خوبه شرایطت جوری هست که خیلی وابسته ش هم نباشی .

رابطتون بهتر شد ، کم کم بیرون رفتن و اینارو اوکی کن .دلیلی نداره نتونی بری بیرون .بلخره خریدی ، پارکی ، پیاده روی

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊