2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 153 پست
بعدش چی شد؟

گفت پ ت ی اره خانم مامانشو میگفت اومده بود رفته بود رو مغز من 

میگفت اره گفته خونه و ماشینمو میخوام بابام خونه میده فلان میده نری زیادی رو بدی سوارت بشه میگه حرفاش مغز ادمو میشوره تاثیر داره 

با توام حرف زدنی میشنیدم ک اره پسرمو خودم‌نگه میدارم و اینا دیدم با توام چجوری حرف میزد اون حرف نمیزد همون موقع میومدم خ نه چون ماشین اتیش گرفت مجبور شدم برم اونجا پیش اون نمیرفتم همون شب اشتی میکردیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باز خوبه میگه غلط کردم .ولی مستی دلیلش نمیشه .کاش یه درس حسابی میدادی دیگه چشمش بترسه

ن واقعا دلیل نمیشه دنبال این بود بندازه گردن ی چیزی ک تبرئه بشه فقط

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفت پ ت ی اره خانم مامانشو میگفت اومده بود رفته بود رو مغز من میگفت اره گفته خونه و ماشینمو میخوام ب ...

گفتم این مامانه تقصیرکاره 

باز خوبه گفت مامانش این حرفارو زده

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
باز خوبه میگه غلط کردم .ولی مستی دلیلش نمیشه .کاش یه درس حسابی میدادی دیگه چشمش بترسه

مانا چند سالته؟

چرا انقد حالم خوب میشه باهات حرف میزنم؟

بهش گفتم کاش اونروز ک میخواستم ببینمت پاهام قلم میشد نمیومدم گفت خو شاید خوب میشدی ی جا دیگه مختو میزدم

۲ تا دارمپیام داد منم هی جوابشو دادم هرچی گفت مودبانه ده تا گذاشتم روشبعد شدید حساسه بیرون رفتنه منه ...

بخدا دقیقا منم همش ۴ ماه دعوا و کتک و بدبختی بودم خسته شدم 

مانا چند سالته؟چرا انقد حالم خوب میشه باهات حرف میزنم؟بهش گفتم کاش اونروز ک میخواستم ببینمت پاهام قل ...

۳۵ سالمه. 

عزیزم 🥺 چه خوب 

خوبه باهم زیاد حرف بزنید. 

گفتم این مامانه تقصیرکاره باز خوبه گفت مامانش این حرفارو زده

همیشه تعریف میکنه

میگه بااینکه میدونم این فتنس و حرف زدن بلد نیست اما ی جوری حرفاش رو ادم تاثیر میزاره ها میگفت داشت این حرفا رو میزد باهاش دعوام شد رفتم بیرون 

میگفت داداشم هی میگفت خری عقل نداری از اون بهتر داریم مگه دوتا خواهر داریم ببین دیگه زنا چجورین مثل اون دیدی مگه 

میگه اومده میگه پسرت بزرگ شده (ب شوخی ک مثلا خیلی وقته ندیدیش)

بخدا دقیقا منم همش ۴ ماه دعوا و کتک و بدبختی بودم خسته شدم

گفت ی دونه ب نم تو گوشت گفتم چرا زمین برعکس شده بجای اینکه من تورو بزنم تو منو بزنی گفت خدا همون شب منو زد ماشینم اتیش گرفت من ک میدونم نفرین تو بوده 

همیشه تعریف میکنهمیگه بااینکه میدونم این فتنس و حرف زدن بلد نیست اما ی جوری حرفاش رو ادم تاثیر میزار ...

باز خوبه برادرشوهرت این چیزارو میگه .خیلی تاثیر داره از یه مرد دیگه بشنوه

کمتر بزار بره پیش مامانش 

همیشه تعریف میکنهمیگه بااینکه میدونم این فتنس و حرف زدن بلد نیست اما ی جوری حرفاش رو ادم تاثیر میزار ...

ببین شوهر منم اولش همش ببخشیدا الکی میگفت فقط یک بار دیدمش 

نمی‌دونم حواسم نبود فلان شد یواش یواش دیدم نه بابا همش دروغ میگه 

اینم بعدش گفت ببخشید و غلط کردم و فلان 

همش گفتم میذم شکایت می‌کنم 

بازم حواست به شوهرت باشه اینا از داشتن بچه ‌ و شلوغ بودن سر ما سو استفاده می‌کنند حواست باشه 

باز خوبه برادرشوهرت این چیزارو میگه .خیلی تاثیر داره از یه مرد دیگه بشنوهکمتر بزار بره پیش مامانش

نمیره اصلا اعصابش نمیکشه مامانشصو اونروز مجبور بود دبگه

داداششو جلو در دیدم میگه خنگ شماره تو گوشیش دیدی بفرست برامن میرم مخشو میزنم باهاش باشم یگه این خجالت بکشه نتونه بره با طرف گفتم توام داداش همونی دیگه گفت خاک تو سرت لیاقت نداری 

چند تا بچه داری ؟مردخیانکار نه زنشو دوستداره نه دوست دخترشو فقط خودشو دوستدار از زنای دورش سواستفاده ...

دستت درد نکنه

گند نزن ب من بدبخت که🤦‍♀️

دوتا