2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 150 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور؟ والا دقیق نمیدونم حقوقش چقدره هیچوقت نمیگهفکر کنم حدود ۲۵ تومان باشهکاری به حرف و رفتار من ندا ...

والا خوبه درآمدش!

ما بعد از سااالها کار خیلی خیلی کمتر میگیریم

زن هم هستیم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ندارم ولی همینطوری کارای خونه زیاده هر روز باید یه جا رو تمیز کرد آشپزی و ظرف شستنم که هست تازه ...

ب نظرم مشکل روحی یا جتی شاید اختلال روانی داره 

اجی ازت خواهش میکنم برای زندگیت برای خودت بجنگ نزار ی روزی برگردی بگی کاش بیشتر تلاش میکردم کاش راههای دیگه رو هم امتحان میکردم

همونجوری که همه زنهای شاغل انجام میدن

یعنی خودمو بخاطرش داغون کنم هم کار بیرون هم توی خونه تا راضی بشه؟

اونوقت باید از حقوقمم خرج خونه کنم؟ یا اگه نکنم بازم دعوا داریم که داری توی خونه من میخوری میخوابی باید اندازه خودت خرجی بدی اگر ندم باز دعوا داریم؟

اگر قرار باشه برم سرکار و خرجی بدم چرا دیگه اینو تحملش کنم با این اخلاقای گندش

توکل به خدا🌿
والا خوبه درآمدش!ما بعد از سااالها کار خیلی خیلی کمتر میگیریمزن هم هستیم!

تازه اومدم طبقه بالای خونه باباش که نخواد اجاره بده

که اعصاب خوردی نداشته باشم ولی ...‌

توکل به خدا🌿
متاسفانه بزرگترین ایراد هست از بچگی عادت نکردن الان تو فشار میفتن و کم میارنشما میتونی بگی کار کردن ...

یعنی از نظر شما که آقا هستین این آدم مرد زندگی نیست؟ درسته؟

توکل به خدا🌿
کار دنیا رو میبینی!!یکی فراری از کار یکی هم مثل من اینقدر کاری که هم بخودم هم به خونوادم ضربه زدم🥲

ازدواج قبلیم اونم خیلی کاری بود

اونم بخاطر کارش زندکی رو خراب کرد

این یکی هم که اینطوری 

هیچکس تعادل نداره

ازدواج خیلی مسخرست کلا

فقط تنهایی

توکل به خدا🌿
یعنی حتما باید برم سرکار تا این مرد راضی بشه؟ و دعوا درست نکنهمن متوجه نمیشم شما چرا میگین من حتما ب ...

خب اگر طلاق بگیری هم باید حتما کار کنی دیگه! درسته؟! ایا درامدی داری؟ خانواده بهت کمک میکنند؟!

مجبوری به هر حال کار کنی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یعنی از نظر شما که آقا هستین این آدم مرد زندگی نیست؟ درسته؟

والا من در مورد همسرمم قضاوت نمیکنم چه برسه به اقای شما

ولی این ضعف بزرگی هست که مرد کاری نباشه

البته بعضی ها هم کاری هستند ولی چون هدف مشخصی ندارن از کار  بری هستند

بهش بگو ،بگو اگه کارتو دوست نداری شغلتو عوض کن

البته اینو بهت بگم خواهر معمولا مرد وقتی امید زندگیش بشه همسرش تا سر حد مرگ و نابودی هم کار میکنه بدون وقفه

🧔اقا هستم
پس کی آشپزی کنه ظرف بشوره جارو کنه و و و ؟

واااااااا این همه خانم شاعل تمام تین کارها رو میکنند و شاعل هم هستند.

خودت هم تنبلی!

البته از بیعاری شوهرت کم نمیکنه ولی خودت هم راحت طلبی معلومه

اگه واقعا شرایطش رو داری ک تنها زندگی کنی و مطمئنی ک از تنهایی ب کسی بدتر از شوهرت پناه نمیاریشاید ی ...

نمیدونم منظورتون از درست و بدون احساس چیه فقط میدونم که یه روز خوش ندارم آرامش ندارم اعصابم بهم ریخته

موندم بخدا

توکل به خدا🌿
چکار کنم یعنی؟

بهت ک گفتم برو یا ی روانشناس راجع ب هردوتون حرف بزن اگرم دستت خالیه با ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ تماس بگیر 

من خودم برای زندگی اولم خیلی تلاش کردم ولی شوهرم درست نشد ک نشد 

ولی الان اصلااا پشیمون نیستم ک جداشدم برعکس خیلی هم خوشحالم با اینکه خانوادم محدودم میکنن و بهم سخت میگیرن شرایط خیلی خوبی هم تو خونه بابام ندارم ولی بازم خودم راضیم ک با اون زندگی نمیکنم ب معنای واقعی کلمه اختلال شخصیتی و روحی روانی داشت.