2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 144 پست
کاری به حرفای من نداره آخهچون کاری نیست اذیت میشه میخواد اعصاب بقیه رو هم خراب کنه

متاسفانه بزرگترین ایراد هست 

از بچگی عادت نکردن الان تو فشار میفتن و کم میارن

شما میتونی بگی کار کردن اینطور و نون در اوردن اینجور بدرد نمیخوره

🧔اقا هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی ندارهفشار کاریم روش باشه حق نداره رو خانمش خالی کنهکار خونه خیلی کسل بارتر و خسته کننده تر از ک ...

اره دیگه کارای خونه رو میکنم بعدشم انگار هیچی به هیچی میاد میخوره میره خیلی وقتا یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنه

نه حقوقی دارم نه آینده‌ای همیشه اعصابمو خورد میکنه آخرشم هم منت بالای سرمه هم دستم جلوش درازه گردنم کج که پول بهم بده

ایییی تف به این زندگی

توکل به خدا🌿
کاری به حرفای من نداره آخهچون کاری نیست اذیت میشه میخواد اعصاب بقیه رو هم خراب کنه

کار دنیا رو میبینی!!

یکی فراری از کار یکی هم مثل من اینقدر کاری که هم بخودم هم به خونوادم ضربه زدم🥲

🧔اقا هستم
میدونی از چی بیشتر لجم میگیره؟ از اینکه به من میگه مردستیز.درصورتیکه خودشو صاحب من میدونه(تاپیک قبلی ...

اگه واقعا شرایطش رو داری ک تنها زندگی کنی و مطمئنی ک از تنهایی ب کسی بدتر از شوهرت پناه نمیاری

شاید ی مدت تنها زندگی کردی خانوادت قدرتو بدونن ولی ب نظرم آبجی تو ک تا اینجای راه اومدی ب همه چی درست و حتی اگه شده بی احساس فکر کن منطقی منطقی 

حتما از روانشناس کمک بگیر اگه شرایط مالیت خوب نیست با اورژانش اجتماعی۱۲۳ یا ۱۴۸۰تماس بگیر مطمئن هستم اونا خیلی بهتر راهنماییت میکنن 

انشالله مشکلت ب زودی حل میشه و یه تصمیم قاطعانه و جدی برای از اینجا ب بعد زندگیت میگیری ‌

خوشبخت بشی الهی عزیزم اینو از ته دلم برا دعا کردم ❤

خب منم کارای خونه رو انجام میدم ولی میگه تو توی خونه‌ای استراحت میکنی

علت جدایی‌ات چی بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره دیگه کارای خونه رو میکنم بعدشم انگار هیچی به هیچی میاد میخوره میره خیلی وقتا یه تشکر خشک و خالی ...

من متوجه نشدم چرا خودت نمیری سرکار؟هی می گی کارای خونه رو می کنم...خب همه ی ماهایی هم که میریم سرکار کارای خونه رم می کنیم...مشکلی وجود نداره...من دو تا بچه کوچیک دارم زندگیمم سنتیه...یعنی مهمانداری می کنم همسرداری می کنم خانه داری می کنم 

زورم میگیره مثلا امروز مامور ارسال دیجی‌کالا اومد زنگ زد روی گوشیم شوهرم بیدار شد بعد دراومده به من ...

مجرد بود که زنش شدی؟ یا اون هم جدا شده بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من متوجه نشدم چرا خودت نمیری سرکار؟هی می گی کارای خونه رو می کنم...خب همه ی ماهایی هم که میریم سرکار ...

یعنی حتما باید برم سرکار تا این مرد راضی بشه؟ و دعوا درست نکنه

من متوجه نمیشم شما چرا میگین من حتما باید کار بیرون انجام بدم؟

توکل به خدا🌿
چقدر بی انصافن اینجور مردامن تجربه کار سخت بیرونم دارمبخدا که خیلی آسونتر از کار خونه س

چه کاری میکردی؟