2777
2789

موقعی که میخواد بره سرکار میگه خوش به حال تو که توی خونه‌ای. کارشو دوست نداره. شیفتی هم هست دیگه بدتر. اصلا کاری نیست

همیشه هم یه دعوایی درست میکنه و میره (حتی دروغ بهم میبنده که دعوا درست کنه خلاصه یه بهانه‌ای برای دعوا جور میکنه) که اعصاب منو خورد کنه تا من راحت نباشم

چکار کنم؟ همیشه عصبیم میکنه

ازدواج دوممه

خیلی باهاش ساختم تا مجبور نشم طلاق بگیرم

اما انگار نمیشه که نمیشه

هر روز اعصابمو خورد میکنه

وقتایی که میخواد بره سرکار یه جور

وقتایی هم که توی خونه‌ست یه جور دیگه روی اعصابه

کمکم کنید حتی دیگه به خانوادمم نمیتونم چیزی بگم

البته خانواده که چی بگم فقط یه مادر... بابام فوت شده

داداش ندارم خواهرامم سرشون به زندگی خودشون گرمه جلوی شوهراشون بد میشه تازه

توکل به خدا🌿

راه نداره شغلش رو عوض کنه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

چرا هرچی دیدم ازدواج دومشون بوده

توی ازدواج دومم خیلی اذیت شدن🥲💔

نمیدونم چی بگم اسی خدا بهت صبر بده

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونی خودت بگردی دنبال کار؟

دیگه هرمردی ی جور داره مردسالاری درمیاره براماها

ولی ازت میخوام ب عنوان ی دوست ازم پذیرا باشی اگه راه داره دیگه طلاق نگیر...

باهرکی ازدواج کنیم هی ی چیزیش هست هیچ کس بی عیب نیست این مرداهم ک یکی از یکی بدتر

چرا هرچی دیدم ازدواج دومشون بودهتوی ازدواج دومم خیلی اذیت شدن🥲💔نمیدونم چی بگم اسی خدا بهت صبر بده

آره چون تازه منت بیشتری سرمون میذارن که گرفتنمون 

فکر میکنن بدبخت و بیچاره شوهر بودیم چون مطلقه بودیم

بخدا که ازدواج اولم بهتر بود

۴ سال با اون زندگی کردم ولی با این احساس میکنم ۱ سال هم نمیتونم زندگی کنم البته که اون موقع اعصابم بیشتر می‌کشید

اعصابی دیگه برام نمونده

توکل به خدا🌿

اسی ببخشید حقوق ماهانه همسرتون چقدره؟!

با بحث و جدل به جایی نمیرسی 

بشین منطقی و مهربانانه باهاش حرف بزن 

مردا خیلی گوشی هستن چهارتا قربون صدقه و حرف زود خام میشن 

مثلا وقتی داره میره بگو ممنونم که داری برای زندگیمون تلاش میکنی و این سختی رو بخاطر دوتامون تحمل میکنی من قدرت رو میدونم💚

یا وقتی میاد دم در بغلش کن بگو خسته نباشی عزیزم 

براش چایی و میوه بیار

اینجوری بهش سخت نمیگذره 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

تَنِ کار نداره تنبله

بهش بگو گشاد بازیا چیه کارتو دوسنداری پولم دوسنداری؟😐😑

این خبرا نیس مرد باید کار کنه بعدشم زنم تو خونه سختیای خودشو داره بگو منم صبح تا شب خونه رو میگردونم پس کیه میشوره میپزه جمعو جور میکنه وااا عجب مردااایی

بچه اگه نداری نیار با این ادمی که مسعولیت پذیر نیس

آره چون تازه منت بیشتری سرمون میذارن که گرفتنمون فکر میکنن بدبخت و بیچاره شوهر بودیم چون مطلقه بودیم ...

عزیزم الهی بمیرم 🥲

غسل اویس قرنی کن برای محبت شوهر خیلی موثره علاقه شوهرن بیشتر میشه بهت :)

میتونم بدونم مشکلت با همسر اولت چی بود؟!

کاش بیشتر صبر کرده بودی آدم بهتری انتخاب میکردی