2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 144 پست
نه نمیتونه توی این وضعیت اقتصادیسنشم بالاست ۴۰ سالشه دیگه جایی استخدامش نمیکنن

خودت چند سالته؟!

بنظرم خودت هم به شیفت برو یجایی برای فروشندگی کار کن

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خیلی تو محل کار تحت فشار واقعا داره غبطه میخوره جای شما نیست احتمالا خیلی حساسه چون مردای حساس ...

بچه ننه نازنازی و سوسوله 

یه بار به باباش گفت خونه رو بکوبیم چندطبقه بسازیم اجاره بدیم منم دیگه سرکار نرم

توکل به خدا🌿
شماهم بروسرکار....یاوقتی شروع به بهانه تراشی کرد جلوی چشمش نباش خودت روباکاری مشغول کن جواب نده ...

زورم میگیره مثلا امروز مامور ارسال دیجی‌کالا اومد زنگ زد روی گوشیم شوهرم بیدار شد بعد دراومده به من میگه تو داد زدی من بیدار شدم درصورتیکه من آروم حرف زدم حتی ظرف هم نمیشورم که بخوابه 

توکل به خدا🌿
زورم میگیره مثلا امروز مامور ارسال دیجی‌کالا اومد زنگ زد روی گوشیم شوهرم بیدار شد بعد دراومده به من ...

شما ی کار سبک برای خودت انجام بده .اگ بچه نداری . درامدتونم طلا بخرید یا پس انداز کنید دوتایی تا سر ذوق بیاد واسه کارکردن شاید هدفی نداره شاید افسرده اس حال کارکردن نداره بالاخره خودت بهترمیدونی مشکل کجاس 

عزیزم میتونی خودت بگردی دنبال کار؟دیگه هرمردی ی جور داره مردسالاری درمیاره براماهاولی ازت میخوام ب ع ...

میدونی از چی بیشتر لجم میگیره؟ از اینکه به من میگه مردستیز.

درصورتیکه خودشو صاحب من میدونه(تاپیک قبلیم) یعنی نمونه بارز زن ستیزی

کلا تمام خصوصیاتش رو روی من فرافکنی میکنه

طلاق بگیرم میرم فقط و فقط تنهایی زندگی میکنم حتی خانواده خودمم دیگه نمیخوام تحمل کنم اونا هم اذیتم کردن تحقیرم کردن

فقط تنهایی

همین و بس

توکل به خدا🌿
اسی ببخشید حقوق ماهانه همسرتون چقدره؟!با بحث و جدل به جایی نمیرسی بشین منطقی و مهربانانه باهاش حرف ب ...

چطور؟ والا دقیق نمیدونم حقوقش چقدره هیچوقت نمیگه

فکر کنم حدود ۲۵ تومان باشه

کاری به حرف و رفتار من نداره

اون از درون میسوزه که میره سرکار

توکل به خدا🌿
تَنِ کار نداره تنبلهبهش بگو گشاد بازیا چیه کارتو دوسنداری پولم دوسنداری؟😐😑این خبرا نیس مرد باید کا ...

آره آفرین مسئولیت پذیر نیست

نمیارم. عمرا بچه نمیخوام که تا آخر عمرم زندگیم گیره بخوره بهش اه اه

توکل به خدا🌿