2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 148 پست
ب نظرمن قوی شو دخترخوب یکم ب زندگی جدی تر و بالغانه تر نگاه کن و از طرفی سازش و حس سرزندگی رو در خود ...

نمیدونم دیگه چی حساسیته چی نیست

مثلا امروز بیدار شده بیخودی به دروغ به من میگه تو داد زدی من بیدار شدم اون لحظه اونقدر حرصم میگیره که جوابشو میدم. این حساسیته؟ یا حق دارم جواب بدم؟

خدا دیجی‌کالا رو لعنت کنه که امروز دعوا انداخت توی خونه ما

توکل به خدا🌿
شما چی جواب میدین؟ حتما خصوصیات خوب زیاد داره؟؟

میگم بله دلم خواست ،توهم درس میخوندی مثل من میخوردی میخوابیدی حقوق میگرفتی نه شبانه روز تو جاده های خراب باشی،

اگه چونه بزنه دیگه با دلخوری از ۶صبحمو میگم تا شب که اومده یا دوسه روزی که نبوده ،داد هم شاید بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم بله دلم خواست ،توهم درس میخوندی مثل من میخوردی میخوابیدی حقوق میگرفتی نه شبانه روز تو جاده های ...

اونوقت دعواتون بالا نمیگیره؟ امروز من جوابشو دادم دعوامون بالا گرفت رفت سرکار غذاشم نبرد. البته به دَرَک که نبرد مهم نیست برام

توکل به خدا🌿
خب شما چه جوابی میدین؟ زورتون نمیگیره که زحماتتون رو نمیبینه؟ جوابشو نمیدین؟

بله زورم میاد همه چیو تند تند ردیف میکنم دیت آخر اگه ادامه داد میگم نمک نشناسی درست نمیشی

اونوقت دعواتون بالا نمیگیره؟ امروز من جوابشو دادم دعوامون بالا گرفت رفت سرکار غذاشم نبرد. البته به د ...

نه ۲۰سال بیشتره باهم سروکله  میزنبم ،رفیقیم .دختر بزرگم میگه انگار دوس پسر ودوست دخترین

نه ۲۰سال بیشتره باهم سروکله میزنبم ،رفیقیم .دختر بزرگم میگه انگار دوس پسر ودوست دخترین

باز خداراشکر

شوهر من که توی هر بحثی میگه بیا بریم جدا بشیم منم میگم مرده و حرفش. حرفت دو تا نشه باید بری دنبالش

کلا همیشه حرف طلاق بینمونه

اصلا بچه‌دار شدن برای ما بی‌معنیه

توکل به خدا🌿
یعنی تحمل هر روز اعصاب‌خوردی بهتر از طلاق دومه؟خب طلاق دوم بگیرم مگه چی میشه؟

چه ساده برخورد میکنی با طلاق یکیو بخاطز کارزیاد یکی بخاطر تنبلی 

؟؟؟؟

بالاخره خودتم یه ایرادایی داری 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
یعنی خودمو بخاطرش داغون کنم هم کار بیرون هم توی خونه تا راضی بشه؟اونوقت باید از حقوقمم خرج خونه کنم؟ ...

بالاخره طلاقم بگیزی باید کار کنی هم خونه هم لیرون

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چه ساده برخورد میکنی با طلاق یکیو بخاطز کارزیاد یکی بخاطر تنبلی ؟؟؟؟بالاخره خودتم یه ایرادایی داری

بخاطر تنبلی نیست

خیلی رو مخه

چکار کنم دست خودم نیست همش طلاق میاد تو ذهنم

توکل به خدا🌿