2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 144 پست
اونوقت شوهر من بهم میگه مردستیزنمیدونم واقعا چکار کردم که اینو میگه

این حرفها نباید ب حدی روی تو تاثیر بزاره ک باعث خودخوریت بشه ببین عزیزم من خودم قبلا خیلی حساس بودم جمله ی یک مشاور برای همیشه این حساسیت منو ازم گرفت (در تمام مراحل زندگی همیشه ب نحوی درد وجود داره و گاها نمیشه کارخاصی کرد ولی رنج یک درد روهمیشه خودمون ب وجود میاریم )

چالشهای زندگی تا اخر عمر ماادامه داره و ما باید نحوه مدیریت و روبه رو شدن با این چالش ها رویادبگیریم .

یعنی حتما باید برم سرکار تا این مرد راضی بشه؟ و دعوا درست نکنهمن متوجه نمیشم شما چرا میگین من حتما ب ...

همسرت سرجای خودش ..و به جای خودش و به روش خودش باید درست شه 

ولی تا اون موقع.بخاطر خودت کار کن حالا که میگی مجبوری سرتو جلوش کج کنی ...حالا که واسه کار کردن ادا در میاره...

واسه خودت کار کن پولتم برای خودت نگه دار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاع الله که خدا کمکت میکنه خواهر 🤲خالصانه ازش بخواه ،حتما کمکت میکنه 🤲ببخشید همسرم میگه چرا ازدو ...

نماز میخونم قرآن و دعا میخونم نمیدونم چرا خدا نمیبینه اجابت نمیکنه. اعصابم این آدمو نمیکشه دیگه تحمل کنم هر لحظه یه دعوای بیخودی راه میندازه

ازدواج اولم گفتم بی‌مسئولیت بود فقط به فکر کار کردن خودش بود سری توی سرها دربیاره من هیچی زندگیش نبودم اونم شهر غریب با تفاوت فرهنگی و سختیاش

ولی بهتر از این بود تنها بودم دیگه کسی روی اعصابم نبود

توکل به خدا🌿
این حرفها نباید ب حدی روی تو تاثیر بزاره ک باعث خودخوریت بشه ببین عزیزم من خودم قبلا خیلی حساس بودم ...

ممنونم

آخه همیشه یه دعوایی درست میکنه وقتی میگم امروز چی شد که دعوا درست کردی میگه چون تو مردستیزی

بخدا من مات و مبهوت میشم اصلا گیج میشم همینجور میمونم این چی میگه‌. من اینقدر ملاحظه‌شو میکنم بازم اینا رو بهم میگه

یک بار دو بار گفتن اثری روم نداره ولی هر روز داره تکرار میکنه تو مردستیزی تو مردستیزی

متوجه نشدم حرف روانشناس چی بود؟

توکل به خدا🌿
این حرفها نباید ب حدی روی تو تاثیر بزاره ک باعث خودخوریت بشه ببین عزیزم من خودم قبلا خیلی حساس بودم ...

یعنی به دردهامون فکر نکنیم تا رنج نکشیم؟

فکر کنم مشکل من همینه

تا یه چیزی میشه هی فکر هی فکر میکنم تا به یه نتیجه برسم که حالا که اینطوری شد چکار کنم

توکل به خدا🌿
نماز میخونم قرآن و دعا میخونم نمیدونم چرا خدا نمیبینه اجابت نمیکنه. اعصابم این آدمو نمیکشه دیگه تحمل ...

چرا خدا میبینه

چون شما یکم نا شکری کردی برای ازدواج اولت 

قبول کن میتونستی با اون ادم زندگی ارومتری داشته باشی به مراتب

درکت میکنم خواهر(یعنی سعی میکنم) ،ادم خیلی احساس خستگی و ناامیدی بهش دست میده

اگه میتونی برو سر کار هم مالی بهتره برات ،هم از فکر در میایی

اینجوری فقططط بخودت بیشتر ضربه میزنی

اینجور که معلومه اااقا عین خیالشم نی

خدا لعنت کنه مادرایی که بچه سوسول تحویل جامعه میدن 

حاااال ادم بد میشه

🧔اقا هستم
عزیزم من روانشناس نیستم ک بگم دقیقا باید چیکار کنی اینو باید از یک فرد ماهر ک توی این حوزه تخصص داره ...

آره فکر میکنم حساس هستم و واقعا اذیت میشم

یعنی اگه طلاق بگیرم بیشتر اذیت میشم؟

بعد از طلاق اولم رفتم پیش خانوادم خب اونجا اذیت بودم ولی دیگه قصد ندارم برم پیش اونا و به فکر مستقل شدنم

توکل به خدا🌿
یعنی به دردهامون فکر نکنیم تا رنج نکشیم؟فکر کنم مشکل من همینهتا یه چیزی میشه هی فکر هی فکر میکنم تا ...

اره عزیزم سعی کن انقدر ب خودت و دیگران سخت نگیری 

یکم روی شوخ طبعیت کارکن سعی کن بعضی چیزارو با شوخی بیان کنی یا از ی سری چیزا با خنده و شیطنت بگذری

ودرکنارش سعی کن فکرکنی ببینی راه حل موضوع چیه ببین عزیزم دقت کن فکر کنیا نه اینکه غصه بخوری ب قول دکتر هلاکویی میگه طرف میگه اقای دکتردیشب تا صبح نشستم با خودم فکر کردم بعد ک باهاش حرف میزنی میبینی این اصا فکر نکرده این فقط غصه خورده و رنج کشیده شب تا صبح 

چرا خدا میبینهچون شما یکم نا شکری کردی برای ازدواج اولت قبول کن میتونستی با اون ادم زندگی ارومتری دا ...

البته اونم بد بود تا دید دستش داره به دهنش میرسه پشت پا زد به همه چی. درصورتیکه نمیخواست سربازی بره و مشغول به تحصیل بشه من پول ثبت‌نام آزاد ارشدشو دادم یعنی اون سال ۷۰ هزار تومن نداشت ارشد آزاد ثبت‌نام کنه که سربازی نره. باباشم ۵۰۰۰ تومن پول میداد بهش هر دفعه. آخرش چی شد؟ شرکت که زد فکر کرد داره برای خودش کسی میشه پشت پا زد به همه زندگی. اونم آشغال بود کثافت بود امیدوارم آتیش به زندگیش بباره خیر توی زندگیش نبینه الهیییی آمممییین

آدم بدشانس همیشه بدشانسه

اینم از ازدواج دومم

توکل به خدا🌿
آره فکر میکنم حساس هستم و واقعا اذیت میشمیعنی اگه طلاق بگیرم بیشتر اذیت میشم؟بعد از طلاق اولم رفتم پ ...

ب نظرمن قوی شو دخترخوب یکم ب زندگی جدی تر و بالغانه تر نگاه کن و از طرفی سازش و حس سرزندگی رو در خودت ایجاد کن بلاخره زندگی همینه دیگه عزیزم باید یاد بگیری چجوری زندگی کنی 

البته اونم بد بود تا دید دستش داره به دهنش میرسه پشت پا زد به همه چی. درصورتیکه نمیخواست سربازی بره ...

چی بگم والا 

الان تعریف میکنی حاااال ادم بد میشه 

چه برسه شما که توی اون زندگی بودی

الانم توکل بر خدا خواهر🤲

خدا یار و یاورت باشه انشاع الله🤲🤲

الانم بسپار بهش و از ته دل ازش بخواه انشاع الله که صلاحتو رقم میزنه 

منم از خدا میخام که صلاحتو رقم بزنه برات خواهر رنج کشیدم🤲

🧔اقا هستم