2777
2789
عنوان

لعنت به مدیر ساختمون حروم خور

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 77 پست
بعد دیگه مریض شدم مریضا نتونستم بمونم به صاحب خونه گفتم پولمو بده گفت نصف قرار داد مونده نباید پاشی ...

تو چرا از این آشغال شکایت نمیکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد دیگه مریض شدم مریضا نتونستم بمونم به صاحب خونه گفتم پولمو بده گفت نصف قرار داد مونده نباید پاشی ...

عزیزم از موقعی که شما اعلام کنی میخوای بلند شی صاحبخونه فقط یک ماه می‌تونه پولت رو نگه داره نه شش ماه... قانونش اینه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
واي ز ميزدي پليس بياد صورتجلسه كنه ك بهت تهمت زدهب صاحبخونه هم ميگفتي اين مدير ساختمون كيه يا خودت ب ...

زنک زدم پلیس امد صورت حلسه داد بهم حتی ماشینم و خراب کرده بود نوه داغ به دل موندش خط انداخته بود ولی از ترس اینکه نفهمن برنکردم خونه اینکارو ادامه ندادم ریختم تو خودم مردیکه کلاش ازم پول چاپید فکر کن ۶۰ کلیون کرایه خونه خونه هالی از اون ور ۴۵۰۰ شیش ماه وای خدای کلم صوت میکشه خدایا نمیبینیوشن چجوری ازم پول دراوردن

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

خب مقصر خودت بودی دیگه 

از اول کوتاه اومدی 

یارو داره سواستفاده می‌کنه 

همون اول که گیر داد زنگ میزدی 110

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

نفرين بلدي فقط

قانون بلد نيستي؟ يكم سرچ ميزدي با حق و حقوقت اشنا ميشدي ميرفتي بنگاه

تو يكماه اجاره بيشتر فقط بايد ميدادي تخليه ميكردي اونم پولت پس ميداد 

اوف اعصابم خرد شد از كارات

عجب پفیوزیهخب

خیلی بخدا نفرینم پشت سرشه اینا شمالی بودن همش رفت و امد بود خونشون مادر پدر زنش دوماه توی اون شیش ماه  اولی که من اونحا بودم خونشون بودن همش سبزی کیلویی مثلا ۳۰ کبیلو ترشی میگرفت زنش بمن مبکفت بیا کمک با من ابنارو بیار بالا منظورم اینه کلا زندکی جمعیتی داشتن ال و برق مصرف میکردن پولشو از من کرفتن

خودت مقصر بودی

تعمیرکار باید میرفت کارش رو می‌کرد به مدیر ساختمان هم می‌گفتی ناراحتی زنگ بزن ۱۱۰

اصلا رفت و آمد شما به کسی ربطی نداره،حتی زنگ بزنن به ۱۱۰، حکم ورود به منزل نداره.

من موندم شما چرا با خودت مثل یک مجرم رفتار میکردی بخاطر خونه مستقل داشتن؟!

نفرين بلدي فقطقانون بلد نيستي؟ يكم سرچ ميزدي با حق و حقوقت اشنا ميشدي ميرفتي بنگاهتو يكماه اجاره بيش ...

ببخدا اگه مفرین بلد بودم اهم میگرفتشون از دیشب دلم شکسته همش ساعتی یبار یادم میوفته مغزم سوت می‌کشه اتفاقا خواهرم الان فهمید بهم گفتن دیونه اون صاخب خونه اصلا بهش تعلق نمیگرقته زنک زد به وکیل پرسید وکیل گفت همون موقع باید زنک یمزدی ۱۱۰ میگفتی میخوام خالی کنم پول نیمده

زنک زدم پلیس امد صورت حلسه داد بهم حتی ماشینم و خراب کرده بود نوه داغ به دل موندش خط انداخته بود ولی ...

اينكه مستاجر باشه يا نباشه ربطي ب پول شارژ نداره بايد كامل بدي ولي تو ميتونستي قرارداد رو فسخ كني با پرداخت يكماه اجاره بيشتر

اين قانون هست خسارت فسخ قراردادت از طريق بنگاه بهش اطلاع ميدادي يا اظهار نامه ميفرستادي

مردم زیر بار چه حق الناس هایی میرن ! 

اونوقت همسر من که مدیر ساهتمونه 

پول آب رو نفری حساب نمیکنه 

میگه مدیون میشیم شاید یک نفر اندازه چهار نفر آب مصرف کرد 

یه خانواده سه نفره هم همش سر کار هستن مصرف اندازه ی یک نفر ندارن . 

ماه به ماه می‌ره دونه دونه رقم آخر کنتور آبشون رو از ماه قبلی کسر می‌کنه 

تازه بقیه ی پولاشون هم حتی اگه اندازه ۲۰۰ تا تک تومن باشه برای ماه بعد بستانکار می‌کنه طرف رو .