دخترم ۱۲ سالشه داشتم تو اینستا گوشیش ویدئو نگاه میکردم دیدم تو گوشیش یه پیج در مورد طرفدارای تتلو فالو کرده ، من با گوش دادن اهنگای بدون فحش و خوب خواننده های مختلف چه رپ چه معمولی مشکلی ندارم ولی این بنظرم خوب نیست بنظرتون چه واکنشی نشون بدم بهش؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیچ بابا ول کو کم سخت بگیرین بچه عقده ای میشه میگه ببینی چیه که اینا بدشون میاد دوباره گوش میده خواهش میکنم آنقدر به بچه هاتون سخت نگیرید نه این که کاملا هن آزاد باشن ولی کم براشون محدودیت بزارین
وااای من همسن دخترتون بودم همیشه رپ گوش میدادم و مامانم دوست نداشت خیلی ولی خب بهم گیرنمیداد منم بعدچندسال از سرم افتاد. کلا تو یه سنی معمولا بچه ها جذب این اهنگا میشن.
آخه الآنم تو سنی هستن هیچی نمیشه گفت ولی خب کلا اینستا برای سن دختر شما خیلی زوده پسر من ۱۵ سالشه به ...
وا سنش که بزرگه بنظرم بعدم من تا میتونم روابطمو با دخترم نزدیک کردم که زیاد بهش سخت نمیگیرم اگه مسئله ای پیش بیاد بهم میگه خداروشکر به سنیم رسیده که بتونه عاقلانه تصمیم بگیره
من اصلا بهش گیر نمیدم حتی با اهنگای تتلو هم مشکلی ندارم خودم گاهی گوش میدم ولی میگم فحشاشو زیاد گوش ...
خودش بعد از یه مدت متوجه میشه اونایی که فحش داره رو گوش نکنه هممون دوره نوجوونی رو گذروندیم خودمم همین بودم بعد از یه مدت عقلم رسید و خودم تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم
خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)