2777
2789
عنوان

دخترم پیج رپ فالو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست

چه بخاین چه نخاین نسل الان و امروزی علاقه منو به سبک رپ هستن

سبک رپم اکثرشو داخلش کلماتی هست که باب میلیتون نباشه

علاقس 

زوری نمیتونید بگید از بهنام بان*ی خوشت بیاد

تو گوشیشم گوش نکنه تو مدرسه هست بین دوستاشون هست

بعدم شما واقعا فکر میکنید که قرار بچه ها فحش رو از اهنگ یاد بگیرن؟

یعنی فکر میکنید الان اون فحشارو نشنیده و بلد نیست‌؟🤔😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا سنش که بزرگه بنظرم بعدم من تا میتونم روابطمو با دخترم نزدیک کردم که زیاد بهش سخت نمیگیرم اگه مسئل ...

۱۲ سال برا اینستا بزرگه ؟😁😁😁مطمعنی ؟

اتفاقا منم با پسرم صمیمی هستم به هیچ عنوان هم آدم سختگیری نیستم ولی محتوای اینستا رو برای این سن مناسب نمی‌دونم 

چه بخاین چه نخاین نسل الان و امروزی علاقه منو به سبک رپ هستنسبک رپم اکثرشو داخلش کلماتی هست که باب م ...

میدونم بلده و همه بلدن ولی به زبون اوردنش زیاد کار درستی نیست 

وا سنش که بزرگه بنظرم بعدم من تا میتونم روابطمو با دخترم نزدیک کردم که زیاد بهش سخت نمیگیرم اگه مسئل ...

خب اگر به سنی رسیده که عاقلانه تصمیم میگیره بنظرت بزرگم هست پس تاپیک زدنت چیه ؟

۱۲ سال برا اینستا بزرگه ؟😁😁😁مطمعنی ؟اتفاقا منم با پسرم صمیمی هستم به هیچ عنوان هم آدم سختگیری نیس ...

آره سن مناسبی میدونم، اینستا محتوا های خوب زیاد داره بهش گفتم جاهای بدرد بخورش بره