2777
2789
عنوان

عشقم واسه یلدا ازم شماره حساب خواست😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 80 پست
خب شاید راهش دوره نمیتونه برات هدیه بگیره اینجوری گفته البته که چون فامیلید بهتره ندی

منم چون پسر عموم روم نمیشه 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

آره بیچاره ناراحت شد یکم گفت خیلی تند برخورد کردی مگه هدیه گرفتن بده فک کن هدیه اس

حالا اگه باز گفت رد نکن

تا یلدا هنوز مونده

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده اینطور معلومه زن عموت/

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

حالا اگه من به جات بودم ، میگفت یه پولی بهم بده ، از پسر عمو هم شانس نیوردیم 😒😂

وضعش بد نیست منم بخاطر مامانش ترسیدم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

منم چون پسر عموم روم نمیشه

بهانه بیار نده 

بگو هر وقت اومدی برام هدیه بگیر و ....

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
یعنی من با این جاری خبرچینی و دو رویی ک دارم اگ بفهمم دخترم ی روز بخواد عاشق پسرش بشه خودمو میکشم

مامان منم زیاد راضی نیس😕😕