2777
2789
عنوان

این آیه دقیقا به چه چیزی اشاره داره

424 بازدید | 74 پست

سلام دوستان

مدتی بود تازه نماز خوندن رو شروع کرده بودم

از خدا میخواستم مشکلم رو حل کنه ولی انگار صدایی نمیشنیدیم

من از تنهاییم به خدا و ائمه پناه برده بودم

ولی انگار نمازام بهم کمک نمیکرد

حالمو خوب نمیکرد

نمازمو ترک کردم

حتی گناهی کردم که تصمیم به ترکش داشتم و گفتم توبه نمیکنم وعذاب وجدان ندارم بابتش

چون خدا دوستم نداره

الان این ایه اومد رو صفحه گوشیم

درسته ترجمه داره ولی میخوام شما بگید خدا چی رو میخواد بهم بگه🥲

پس چرا اون نزدیکی رگ گردن رو حس نمیکنم من💔

برگام

مسیحیم ولی ایش خیلی ب دلم نشست

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این یعنی خدا تو رو داره میبینه  دیگه که اینو گفته واینکه برگرد  و نمازاتو بخون و از اون گناه توبه کن 

ببین چقد دوست داشته که باهات حرف زده گفته این کارو نکن به ضرر خودته 

برگرد عزیزم  خدا دوست داره

انگار خدا باهات حرف میزنه مستقیماون قسمت که میگه هر گناهی کنید به ضرر خودتون کردیدکاش میتونستیم به ا ...

پس چرا تا لب پرتگاه هستم زودتر به دادم نمیرسه زودتر باهام حرف نمیزنه منصرفم کنه بگه حواسم بهت هست

بعد که کار از کار میرسه میاد سراغم💔

عزیزم این یعنی خدا تو رو داره میبینه دیگه که اینو گفته واینکه برگرد و نمازاتو بخون و از اون گناه ت ...

یه کلاف سردرگمم

حس میکنم هرچی میرم نمیرسم

هرچی تلاش میکنم نمیشه

خسته شدم 💔

پس چرا تا لب پرتگاه هستم زودتر به دادم نمیرسه زودتر باهام حرف نمیزنه منصرفم کنه بگه حواسم بهت هستبعد ...

شاید امتحانه

نمیدونم والا ایشالا که خیره

نمازتو بخون و توبه کن ایشالا همه چی درست میشه

یه کلاف سردرگممحس میکنم هرچی میرم نمیرسمهرچی تلاش میکنم نمیشهخسته شدم 💔

منم همینم گلم 

دیگه خستم پوچم 

منم یبار قرانو وا کردم حالام خراب بود نوشتت بودپروردگارت تو را رها نکرده  راجبش تایپک زدم خیلیا بهم چی گفتن ....

پس چرا تا لب پرتگاه هستم زودتر به دادم نمیرسه زودتر باهام حرف نمیزنه منصرفم کنه بگه حواسم بهت هستبعد ...

اون حواسش هست ماغافلیم دست خودمونیم نیس پرده های دنیا غافلمون می‌کنه براهمینه که میگن برین روضه روضه گوش کنین تا دلتون زنده بمونه اگه این روضه هانباشه که پوسیدیم هممون

۷۵.۹۲۸۰

عزیزم من هروقت مشکلی دارم به نیتش قرآن باز میکنم،ودقیقا حس میکنم خدا روبه روم نشسته وباهام حرف میزنه.

الان این آیه دقیقا عین حال شماست.

مثلا یکی بود توی محل کارم که میخواستم  رابطه کاریمو باهاش  قطع کنم،قرآن باز کردم،آیه ذوالقرنین اومد ،که بین قوم یاجوج ماجوج دیواری از جنس آهن ساخته وارتباط آنها کامل قطع شد.بعد اون اون همکار کاملا از زندگی کاری من حذف شد خداروشکر