2777
2789
عنوان

این آیه دقیقا به چه چیزی اشاره داره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 74 پست
اون حواسش هست ماغافلیم دست خودمونیم نیس پرده های دنیا غافلمون می‌کنه براهمینه که میگن برین روضه روضه ...

زندگیم رو غلتک نمیوفته جدی میگم

هربار که میخوام به خدا نزدیک بشم بدتر غافلگیر میشم با چالش، ها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هروقت مشکلی دارم به نیتش قرآن باز میکنم،ودقیقا حس میکنم خدا روبه روم نشسته وباهام حرف میزنه ...

ولی من کارم از صحبت گذشته

دلم میخواد بغلم کنه

دستمو بگیره حالمو خوب کنه

یه بار هم دنیا به کام من پیش بره چی میشه؟ 

یادم نمیاد آخرین بار کی از ته دل خوشحال شدم

من خیلی قبلش دلم تنگ بود داغون بودمممم وقتی قرانو باز کردم و اون سوره ضحی بود فکنم خوندم از این رو ...

عزیزم

ان شاالله حال خوبت همیشگی و استمرار داشته باشه

برام دعا کن🥲💔

ولی من کارم از صحبت گذشتهدلم میخواد بغلم کنهدستمو بگیره حالمو خوب کنهیه بار هم دنیا به کام من پیش بر ...

عزیزم الهی شاد و خوشبخت باشی.

خدا گفته اگر بندم یه قدم به سمتم برداره،من صدقدم به سمتش میرم.

امیدوار باش،همه چی به بهترین نحو درست میشه

قران خیییییلی دلنشین باید بخونیش

👍🥰

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

برگاممسیحیم ولی ایش خیلی ب دلم نشست

عزیزم مسیحی بودن ربطی به خدا نداره 

مگه خدارو قبول ندارن؟ 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)