2777
2789
یه کلبه وسط یه جنگل فرار ازین دیوونه خونهچهارساله این تنها خواستم از زندگیه

من خیلی آسیب دیدم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شده همینجا ازم پرسیدن بارها خب چی شدهگفتم حوصله ندارم تایپ کنک

من جدا اوضاعم خرابه.یه وقتایی فکر میکنم خب چی شده؟؟؟یادم می‌ره خیلی فراموشی گرفتم

بیش از حد کاسه صبرم دارم همه چی رووووو تحمل میکنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خب آدمای بیرون چی؟من فقط جنگلآدمیزاد دورم نباشه

نه اصلا الان تقریبا ۳ سال هست بیرون نرفتم از خونه 

حوصله ندارم برم مردم رو ببینم 

من فقط با حیوانات سازگار هستم 😂

من جدا اوضاعم خرابه.یه وقتایی فکر میکنم خب چی شده؟؟؟یادم می‌ره خیلی فراموشی گرفتمبیش از حد کاسه صبرم ...

منم وضعم داغونه 

فقط اینو میدونم ک میخوام برم ازین جهنم

من داخل خونه هم تنهام کسی نیست برای خودم خوشحالم فقط خانواده ام روزی ۵ ساعت میان پیش ام

من حتی اگه شرایط تورو داشتم راضی بودم 

ولی بدبختی همونم ندارم

ریخت نحس بشر جلو چشممه

من حتی اگه شرایط تورو داشتم راضی بودم ولی بدبختی همونم ندارمریخت نحس بشر جلو چشممه

من الان اینطور که کردم دقیقا ۲۰ سال به سن ام اضافه شده 

خانواده ام میگن کمی به خودت برس ولی حوصله ندارم