2777
2789
عنوان

نماز شب

71 بازدید | 15 پست

سلام دوستای نینی سایتی عزیزم .اول خواستم بگم خیلی خیلی التماس دعا دارم و محتاجم به دعاهای شما دوستانم ،اگه میشه هر وقت دعا میکنید برای منم دعام کنید مشکلم حل بشه لطفا .خیلی حالم بده .دوم اینه که برای اولین بار میخوام نماز شب بخونم برای حاجتم و ان شاللله تداوم پبدا کنه .نوشته برای چهل نفر باید استغفار بشه.البته که خودم اولین  نفری هستم که باید بخشیده بشم ولی گفتم کی عزیز تر از دوستان نینی سایتیم که اسمشونو تو‌نماز بیارم .اگه دوست داشتید اسم بگید .بیشتر از چهل نفر هم بشه اشکال نداره انگیزه میشه برای نمازهای بعدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرینا  کنکور قبول شم  دعات میکنم و برات صلوات میفرستم 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  لطفا برای تاپیک وسط یم گذارش بزنین خواهش میکنم هرکدوم گذارش زدین لایک کنین دعاتون کنم براتون صلوت می فرستم 

برا سلامتی و ظهور امام زمان

و سلامتی و عاقبت بخیری حاجت روایی سه خواهرم لطفا دعا کن💖

ان شاالله سلامت و حاجت روا باشی عزیزم

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج