2777
2789
عنوان

کار عجیب جاری با جاری دیگه سر سفره غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 8162 بازدید | 161 پست
میخواست خودشو تو دل شوهرش جا کنه که مثلا بدون اون دلش غذا ور نمیداره

اره مثل آری دومی اینجوریه همش دروغ بقیه تخریب کنه قشنگ همه رو بهم می ریزه حساب کن برادرشوهرم بزرگه ۴۷سالش تا الان برادرهای کوچیکش بهش تو نگفتن این اینقدر حسود ودریده شده ها اون شوهرشو میندازه به جون داداش ازحسودی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا چه گاوین این آدما

ما بچه هامون یه ماه فرقشون بود وقتی کوچیک بودن هرچی میخرید جلوی خانواده شوهرم میگفت داداشم براش خریده 

بعد یبار فرداش زنگ زد بهم گفت بهش گفتم اون وسیله رو کجا خریدی از دهنش در رفت گفت فلانی یعنی شوهرش از فلان مغازه خریده در حالیکه همونو گفته بود داداشش خریده

یا طلا میخرید میگفت طلای قبلیمو فروختم بابام پول گذاشت روش این طلا رو خرید در حالیکه تموم پول طلا رو شوهرش داده بود طلای قبلی هم چند وقت بعدش دستش بود😂😂😂

این ادم سمی رو چرا حذف نمیکنید.. شوهرش چرا نزد تو دهنش؟؟ زنهای اینجوری پاچه دریده ان واقعااا

عزیزم خداروشکر اینطور آدمی ندارین اطرافتون واقعا من میشناسم کسی رو که کل خونواده دارن تحملش میکنن و هیچ چاره ای ندارن

اون زن دایی رو مخ فردا شبش دعوت کرد همرو خونه خودشون ، یکم اجیل اورده بود که دایمم بهش گفت خجالت نمی ...

خدا از این دایی هات نصیب هیچ کس نکنه 

نه خودشون ادب دارن نه زن شون 

دیگه بچه ها رو‌هم میشه حدس زد چه تربیتی دارن

اون زن دایی رو مخ فردا شبش دعوت کرد همرو خونه خودشون ، یکم اجیل اورده بود که دایمم بهش گفت خجالت نمی ...

خوب کاری کرد با سیاست ریزریزش کرد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم خداروشکر اینطور آدمی ندارین اطرافتون واقعا من میشناسم کسی رو که کل خونواده دارن تحملش میکنن و ...

یکی داریم زن عمو.. همه طردش کردن هیچکس بهش اهمیت و احترام. نمیزاره.. از بس بی صفت و ذات پلید و کثیفی داره تو کل خانواده همه حذفش کردن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ما بچه هامون یه ماه فرقشون بود وقتی کوچیک بودن هرچی میخرید جلوی خانواده شوهرم میگفت داداشم براش خرید ...

ای کاش به روش میاوردی اینا به شعور همه توهین میکنن همه سکوت میکنن هارتر و بی ادب تر میشن 

اره مثل آری دومی اینجوریه همش دروغ بقیه تخریب کنه قشنگ همه رو بهم می ریزه حساب کن برادرشوهرم بزرگه ۴ ...

نمیدونم‌چی گیرشون میاد جاری منم مادرشوهرمو دعوت می‌کرد بعد بهشون میگفت زنگ زدم به فلانی یعنی به من که دعوتش کنم گوشیمو جواب نداده یا الکی میگفت من بهش گفتم نمیتونیم بیایم بعد یبار مادرشوهرم‌گفت چرا دعوت جاریتو همش رد میکنی منم از همه جا بی‌خبر!

ما بچه هامون یه ماه فرقشون بود وقتی کوچیک بودن هرچی میخرید جلوی خانواده شوهرم میگفت داداشم براش خرید ...

خب هدفش چی بود؟! :/

اینا لذت میبرن شوهراشونو تحقیر کنن؟, 

ماهم یه بنده خدایی رو میشناختیم هرچی میخرید میگفت بابام خریده درصورتی که شوهرش براش خریده بود

🤌🫀